2777
2789
عنوان

خانومایی که چندتا بچه دارید بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 34 پست
من اولم حس میکنم بم نزدیکتره  دومی هم خیلی دوست داشتنیه و زبون شیرینی داره حست طبیعیه عزیزم م ...

🌹🌹🌹

سلامت باشند و سایه شما مستدام تو زندگی شون 

خوشحالم راجع این موضوع پرسیدم 

ناراحت بودم 

حس میکردم مادر خوبی نیستم 

اما میبینم  از این نظر باخانوم های زیادی مشترک هستم 

خوشبختی یعنی_/__/\/_ ♥️ عاشق مردت باشی و اونم مردونه کنارت باشه 
سلام حرفاتون رو خیلی قبول دارم منم بچه اولمو خیلی دوست دارم  بنظرم بخاطر اینکه با بچه اول آدم ...

ممنونم از نظرت عزیزم 🌹

کاملا درست میفرماین 🌹👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم بچه ها باهم فرق دارن ولی همه شون چشمشون به مادره که ببینن ایا اونو بیشتر دوست دارن یا خواه ...

🫂🫂 

ممنونم عزیزم 

واقعا تو این موارد تجربه ندارم 

ممنونم که راهنمایی کردی 

🫂🫂  ممنونم عزیزم  واقعا تو این موارد تجربه ندارم  ممنونم که راهنمایی کردی

خواهش عزیزم  

انشالله خدا براتون نگهشون داره و بچه های خوب و موفقی تربیت کنی و لذت ببری از بودنشون

همینکه دنبالش هستی خیلی خوبه

موفق باشی  

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
پس من فقط اینطوری نیستم  اونقدر مراقبم که حرفی نزنم از کسی نپرسم به گوش بچه هام نرسه یا کسی سو ...

نه بچه اول چون همه چیز اول باهاش تحربه میکنی اصلا طرز خاصیه دوست داشتنش.من میگفتم چرا مامانم حرفی که من میگم میگه نه بد عید همون حرف میگم اجیم بهش بگه میکه باشه.وقتی بچه های خودمو دیدم گفتم‌نگا چون بوه اول نه نمیشه گفت بهش

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.