2777
2789

من فعالیت های زیادی دارم 

ورزش شغل کار خونه درس خواندن ترم آخر و  آزمون ارشد  

مقاله هایی که باید تحویل بدم. 

و خداروشکر الان میرسم به کارهام بعضی با تاخیر ولی بالاخره میرسه. 

ولی از بچه دار شدن واهمه دارم 

چون من اگر بیکار بمونم و مار خاصی  نکنم واقعا حال روحی ام بد میشه. 

می‌خوام بدونم با وجود بچه و بارداری چند درصد کارهاتون رو تونستید ادامه بدید ؟

اگر ورزش می‌کردید حرفه ای چقدر طول کشید بعد زایمان بتونید برگردید به تمرین ها؟ زایمانتون چه نوعی بود ؟من احتمالا باردار بشم بخاطر مشکل قلبی باید سزارین بشم  ولی بنظرتون امکان داره بعدش بتونم دوباره برم ورزش؟

من شاغلم باردار که شدم تا ماه آخر میرفتم سرکار بعد اونم پسرم شد ۲ ماهش رفتم سر کار ورزش رو نمیدونم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میای کانالم کارامو میزارم

کو کانالت

در مورد چیه

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic

بچه هیچ موقع آدم و محدود نمیکنه به طورکامل شاید کمی از وقتتو بگیره ولی با برنامه ریزی میتونی همشو انجام بدی برای من که اینطور بود هم کلاس می رفتم هم به خونه می رسیدم هم تایپ برای دوستام انجام میدادم هم کار تریکو انجام میدادم سفارش می گرفتم خلاصه وقتی کار میکنم خیلی حالم خوب میشه برای ورزش هم آره میشه انجام داد اتفاقا من پسرمو با خودم می‌بردم باشگاه تا شیش سالگی 

ما خود شکسته ایم چه باشد شکست ما

من شاغلم یه دختر 4ونیم ساله دارم خب مجبورم کمتر استراحت کنم چون از صبح که سر کار هستم وقتی هم میرم خونه تازه دخترم میخواد باهاش بازی کنم کارهای خونه هم هست که باید انجام بدم به همه کارها میرسم اما با سختی الان توی ماه 9 بارداری دوم هستم ولی دوره بارداری واقعا برام سخت و طاقت فرسا بود اگه همسرم کنارم نبود و کمکم نمیکرد بعیدد میدونم میتونستم به زندگیم و کارم برسم همسرم توی این 9 ماه خودش کارهای خونه رو میکرد مادرشوهرم هم دخترمو مراقبت میکرد تا من و همسرم بریم سر کار الان هم که چند روز به زایمانم مونده انقد درد دارم و سنگین شدم که مجبور هستم از هفته دیگه نیام سر کار و برم مرخصی حالا بعد که بچه دوم بدنیا بیاد نمیدونم چقدر میتونم به کارهام برسم

من شاغلم یه دختر 4ونیم ساله دارم خب مجبورم کمتر استراحت کنم چون از صبح که سر کار هستم وقتی هم میرم خ ...

ان شاء الله سلامت دنیا بیاد. 

خب الان از نحوه تربیت فرزندتون راضی هستی؟

دچار دوگانگی تربیت نشده.چ 

تربیت شما و مادر شوهر منظورم هست به هر حال زمان طولانی رو با ایشون گذرونده

احساس کمبود مادر کنارش رو تا حالا نداشته. تو حرفاش نمیگه ؟

من از اینا خیلی ترس دارم. 

ان شاء الله سلامت دنیا بیاد.  خب الان از نحوه تربیت فرزندتون راضی هستی؟ دچار دوگانگی تربیت نش ...

راستش دخترم خیلی نسبت به سنش بزرگتر فکر میکنه اصلا باورم نمیشه گاهی حرفهایی میزنه و موقعیت هایی رو درک میکنه که در ذهن یه دختر چهارونیم ساله نمیگنجه....مادر شوهرم قبلا پرستار بودن و بازنشسته شدن خیلی خانوم فهمیده و خوبی هستن راستش من از تربیتشون راضی هستم و خیلی وقتها سعی میکنم طبق نظر مادرشوهرم عمل کنم و دخترمو با نظرات اونا بزرگ میکنم یه جورایی من و مادرشوهرم خیلی اخلاق های شبیه بهم داریم و همین باعث شده دخترم دوگانگی توی تربیتش ایجاد نشه .....من روی غذا خوردن دخترم حساسم خودش هم میدونه گاهی که مادرشوهرم براش شیرینی میخرن و بهش میدن دخترم میگه مامان جون میشه به مامانم نگین من شیرینی خوردم اما مادرشوهرم همیشه میگه دخترم من نمیتونم چیزیرو از مامانت پنهان کنم مجبورم بهش بگم اما نگران نباش من از مامانت اجازه گرفتم گفتن گاهی که غذاتو خوردی اشکالی نداره بعدش یه شیرینی بخوری یعنی تا این حواسشون به تربیتش هست...من زمان زیادی سرکار نیستم کلا 20 ساعت در هفته سرکار میرم و زمان بیشتری با دخترم هستم یعنی احساس کمبودی نداره همون ساعت هایی هم که پیش مادرشوهرم هست با علاقه میره اونجا چون همیشه هم با من باشه حوصله ش سر میره چون که نمیتونم همه ساعتها باهاش بازی کنم کار دارم خسته هم میشم مخصوصا الان که باردارم واقعا توان ندارم

کارتون چی بود؟ دوماهگی بچه رو کجا  گذاشتی رفتی؟

حسابدارم گلم با خودم میبردمش 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤