2777
2789

دوستان من این تاپیکو میسپارم به دوستم از زبون ایشون میخونید: 

من ۱۹ سالمه دائم بی حوصله و بی انگیزم انگار همیشه خسته ام حتی وقتی تازه از خواب بیدار شدم یا هررررموقع از روز 

کلا بی حوصله و خسته ام همیشه بیحالم 

دلم میخواد فقط بخوابم مثلا گوشی نگاه کنم یا کلا بخوابم

حتی به درسم لطمه زده حوصله درس خوندن ندارم مگر اینکه محبور باشم مثل فرداش امتحان داشته باشم

صبحا دلم نمیخواد زود بیدارشم

کلا توان و انرژیم از دست رفته انگار 

قبلا اینطور نبودم فعالتر بودم . حتی با دوستم میرم بیرون فقط میگن توو ماشین بشینیم حتی خوصله بیرون گشتن پیاده باهاشو ندارم مگر گااااااهی چندماه یبار ک جوگیرشم..

بنظرتون مشکلم چیه دیگه خسته شدم از بیحالی و خواب و بیحوصلگی و بی انرژی بودن

دلم میخواد برنامه ریزی کنم کارامو انجام بدم ولی بازم توان ندارم حوصله ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم شاید بخاطر فصلشه اخه منم همین طور شدم واز هرکس میپرسم میگه منم اینجوری شدم

۱سال این وضعیتو داشتم بعد بهتر شدم خوب شدم بعد دوباره الان ۵ ماهه تقریبا اینطور شدم 

اولاش کمتر بود الان خیلی شده

من یادمه سال کنکورم اینحوری شده بودم.همه میگفتن چته چراانقدر میخوابی حتی سرکوفت میزدن کع غیرت نداری نمیتونی خوابت وکنترل کنی

ولی من افسردگی داشتم..بعضی وقتاهم کم خونی وکمبود ویتامین دلیلشه..یامثلا مبتلایان بع adhdهم دچار حملات خواب میشن.والا عجیبه این حالت 

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
من یادمه سال کنکورم اینحوری شده بودم.همه میگفتن چته چراانقدر میخوابی حتی سرکوفت میزدن کع غیرت نداری ...

منم الان توی دوران کنکورم

چطور کنترل کردی

ببین همه چی اوکیه انگار ولی انگار من حالم بده

طبعش سرد شده

هفت عدد زیتون صبح ها

هفت عدد انجیر شب ها قبل از خواب

هفت عدد خرما

انگور هرروز بخوره

بهش بگو حتما بره کوه نوردی، کوهنوری عالیه افسردگی رو کانل درمان میکنه

یا اگه نتونست هر روز بره پارک نیم ساعت پیاده روی کنه حتما حتما بره پارک

غذاهاشون ادویه مثل فلفل سیاه و قرمز زیاد بریزه همراه با زنجبیل

هر شب دو ساعت بعد از شام سرکه‌ی انگبین بخوره

روغن غذاشون فقط باید از شحم باشه ،یا شحم گاو یا شحم گوسفند فرقی نداره

ربگوجه کلا حذف کنن به جاش پودر گوجه از عطاری بخرن و گوجه از بازار بازم کم استفاده کنن چون گوجه طبعش سرده

هندوانه نخورن چون هیچ فایده‌ایی نداره به جاش فقط خربزه خربزه خیلی خواص داره

منم الان توی دوران کنکورم چطور کنترل کردی ببین همه چی اوکیه انگار ولی انگار من حالم بده

خوددرس خواب اورع😐نتونستم کنترل کنم ولطمه دیدم.چون هرکار كردم نتونستم درستش کنم..بقیه میگفتن توهدف نداری انگیزه نداری وگرنه انقد نمیخوابیدی ولی واقعا این حرفا چرت وپرت بود انگار من دچار حملات خوواب میشدم مثلا صبح ساعت ومیزاشتم روزنگ بیدار ک میشدم انقدررررر گیج خواب بودم ونمیتونستم بهش غلبه کنم..بیدارهم ک میشدم انقد خواب الوبودم ک میتونستم رو صندلی بخواب یه ظرف اب گذاشته بودم کنارم کلمو میکردم توش خوابم نببره..انواع چای وقهوه..ولی جواب نمیداد😒

ولی من بیشتر احتمال افسردگی رو میدم.اشتهات نسبت به قبل چطوره.بعضیا افسردگی ک میگیرن پرخواب وپرخوراک میشن

اشتهام خیلی زیاد شده لاغر بودم تپل شدم جوری ک همه میبیننم تعجب میکنن

پس همونه...من اشتهام ده برابر شده بود..مدام دهنم میجنبید..وووزنن اضافه کردم بااینک ژن چاقی ندارم..ببین یکاری کنین برید پیش یه روانشاس خووب خانم..باهاش حرف بزنید تشخیص میده اگ افسردگی باشه  ک احتمالش زیاده ممکنه ارجاتون بده به روانپزشک وخیلی راحت باادارو کنترلش کنین..وگرنه این روند خود به خود خووب نمیشه مخصوصاا مادامی ک پشت کنکور باشین