2777
2789
عنوان

پولمو خوردن🤔

232 بازدید | 13 پست
بچه ها من واقعا نیاز مالی دارم ( خداروشکر اوضاع مالی متوسطه ولی من غرورم اجازه نمیده از همسرم و پدرم پول بگیرم ماهیانه مبلغی میدن خودشون و تموم شه دیگه نمیگیرم ) ی انلاین شاپ ارایشی دارم که کلا نگرفت و کم کم جمعش میکنم 😞الان ته کارتم هیچی نمونده. من نهاد انجام میدم و کارای دانشگاهی خیلی پول کمی داره ولی بهتر از هیچیه مشتری زیادی هم ندارم .ولی شکر چند شب پیش چن نفر از ی دانشگاه اومدن گفتن که براشون نهاد انجام بدم و گفتن شب اخریه ک تایم دارن و اف شدن تعداد جلسه هم معلوم نکردن من دلم سوخت گفتم اگ تایم تموم شه نمره ازدست میدن نشسم برا همشون ۸ جلسه انجام دادم با این ک خوابم میومد نصف شب بود فرداش همشون بلاک کردن و هزینه رو ندادن😊 خیلی غمگینم سر انلاین شاپم هم کلی پول ازدست دادم درحالی ک واقعا نیاز مالی دارم (البته از سهل انگاری و دل بی صاحاب و خیرخواه خودمه)… خیلی دلم پر بود گفتم بیام اینجا بگم خالی شم🤣
هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا که اول کار باید بیعانیه بگیری بعدم خواستی کل کارو بفرستی براشون اول میگی پول بریزن بعد براشون کار رو میفرستی همه این کارو می کنن

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕
اولا که اول کار باید بیعانیه بگیری بعدم خواستی کل کارو بفرستی براشون اول میگی پول بریزن بعد براشون ک ...

اره گلم همیشه همینکارو میکنم 😁❤️ ایندفعه دلم سوخت 

دقیقا مشکل از دل خودمه فقط 🥲

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*