2777
2789

؟؟

کاربری چهارمم هست دیگه سیم کارت ندارم . درک کنید 😐😂انشالله حاجت روایی همه و سبز شدن همه اقدامیا یه صلوات محمدی پسند بفرست☺️🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اينجانب يكوور بعد فوليكول دارم و جفت بارداريهام تك اقدام براي اون موقع است

یعنی وقتی ک پاک‌شدی روز بعدش اقدام کردی گرفت

کاربری چهارمم هست دیگه سیم کارت ندارم . درک کنید 😐😂انشالله حاجت روایی همه و سبز شدن همه اقدامیا یه صلوات محمدی پسند بفرست☺️🤩

🙁نمیدونم ..اسی منم ۵ روز پیش رابطه داشتم ۷ساعت بعد تنسی اورژانسی میگم ۱نیم خوردم ..عادتم پاک نشده بود آخه بعدش لخته خون دیدم ...ینی ممکنه باردار بشم 😖😖😣روانم بهم ریخته

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲
من هر دوتا پسرمو دقیقا همون روز بعد پاک شدن باردار شدم در صورتی که میگن چند روز بعد پاک شدن تخمک آزا ...

دیگه‌بعدش رابطه نداشتی . فقط روز بعد پاکی

🙁نمیدونم ..اسی منم ۵ روز پیش رابطه داشتم ۷ساعت بعد تنسی اورژانسی میگم ۱نیم خوردم ..عادتم پاک نشده ب ...

شاسد مال قرص باشع این شکلی شدی

يس

دیگه بعد اون روز اقدامی نداشتی ؟

دیگه‌بعدش رابطه نداشتی . فقط روز بعد پاکی

نه بعدش رفتم خونه پدرم تا ۱۳ روز اونجا بودم فقط همون روز که غسل حیض انجام دادم بعدش رابطه داشتیم که باردار شدم و الان پسرم داره لگد میزنه وروجک دو ماه دیگه به دنیا میاد پسر اولمم همینطور

نه بعدش رفتم خونه پدرم تا ۱۳ روز اونجا بودم فقط همون روز که غسل حیض انجام دادم بعدش رابطه داشتیم که ...

بسلامتی بدنیا بیاد برا نا اقدامیام دعا کن♥️🤩