2777
2789
عنوان

جاریم گولم زد قبل عید رفتم موهامو کوتاه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راز موفقیت رابطتتون چیه

من با جاریم رابطم خوبه 

هیچوقت پز هیچیو بهم نمیدیم هر مشکلی تو زندگیمون داشته باشیم برای هم دردو دل میکنیم هیچ کدوم حرفامونم درز پیدا نمیکنه پیش کسی رازداره همیم حسادتم نمیکنیم ولی همیشه یه کوچولو رقابتی هس بینه جاریها

چندسال پیش من بچه بودم و موهام هم بلند و پرپشت یکی از دخترهای فامیل که حداقل ۱۵سال از من بزرگتره بهم گفت اره بیا باهم کوتاه کنیم و بت میاد و فلان

منم بچه بودم و خیلی قبولش داشتم باهاش رفتم آرایشگاه ، ارایشگر نامرد موهام رو پسرونه زد انقد زشت شذم خود دختر هم گفت من منصرف شدم کوتاه نمیکنم

ببین نابود شدم :))) حالا این خاطره بچگی هست دگ از همون کوچیکی برام تجربه شد نظر بقیه بزام زیاد مهم نباشه

چندسال پیش من بچه بودم و موهام هم بلند و پرپشت یکی از دخترهای فامیل که حداقل ۱۵سال از من بزرگتره بهم ...

خودم خسته شده بودم از موهام تا گفت کوتاه کوتاه کن قدت بلنده بهت میاد خیلی خوب میشی 

منم گول خوردم

الحمدلله رب العالمین ...
هر چی میگه میخندم بهش  هیچی نمیگم  دنبال بحث و حرف و اینام نیستم ی چیزیو کش نمیدم&nbs ...

خودش اخلاقش خوبه؟من دارم جاری میارم حسم نسبت بهش اوکی نیست مادرشوهرم اینام خیلی فرق میزارن کلا حس بیخودیع