2777
2789
عنوان

خروسک چه جور بیماری هست؟

2580 بازدید | 24 پست

پسر سه ساله من خروسک گرفته. غروبی بردمش دکتر دارو داده با بخور سرد. کسی اطلاعات بیشتری داره؟

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو گلو هست صدا تغییر میکنه

ویروسه 

زودی خوب میشه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

نترس منم دخترم چند وقت پیش سرما خورد بعد خروسک شد مدل سرفه هاش با دفعه قبلیا فرق داست به قول دکتر عوو عووو میکرد. بهش بخور سرد زد تو مطب و قرص دگزامتازون داد زود خوب شد . 

نترس منم دخترم چند وقت پیش سرما خورد بعد خروسک شد مدل سرفه هاش با دفعه قبلیا فرق داست به قول دکتر عو ...

به بچه منم همینا رو داد. شب چجوری خوابید؟ باید تا صبح مواظب تنفسش باشم؟

نگران نباش..بخور سرد ...خودش خودبخود برطرف میشه..پسر منم کوچولو بود هی میگرفت..دکترش نصف دگزا براش م ...

بخور گرفتم برای. پرهیز غذایی داره؟ گرچه بچه من اصلا اشتها نداره

جدی میگی ؟اخه بعداز ظهر رفتم داروخانه ی اقاهه اومده بود صداش اصلا در نمیومد ،نگنه خروسک داشته واگیر ...

واگیر داره اما بیشتر بچه های زیر ۵ سال میگیرن. در بزرگسالان خیلی نادره

به بچه منم همینا رو داد. شب چجوری خوابید؟ باید تا صبح مواظب تنفسش باشم؟

دک سب تا نزدیکای صب سرفه داشت خیلی اذیت شد منو شوهرم گریه میکردیم طفلک تا خوابش میبر سرفه میوفتاد ولی بعدش رو به بهبودی رفت. نیازی به مواظبت نبود ولی خوب چون سرفه داشت گریه میکرد ما هم پا به پاش بیدار بودیم

1. از یک بالشت مناسب برای بالاتر نگه داشتن سر کودک خود استفاده کنید
  2. هوای اتاق را با یک دستگاه بخور مرطوب نگه دارید و روزانه آنرا تمیز کنید تا از تولید باکتری جلوگیری شود
  3. دوش آب گرم و بخور در حمام تاثیر به سزایی درکاهش التهابات تنفسی به همراه دارد
  4. هوای تمیز و خنک در اتاق کودک یا در محیط خانه بهتر است وجود داشته باشد
  5. آرامش کودک را با روش‌های مختلف مثل بازی کردن یا کتاب خواندن، حفظ کنید؛ گریه و هیجانی شدن کودک ممکن است سبب تشدید بیماری شود
  6. از استفاده عطر، سیگار و هر عامل محرکی برای دستگاه تنفسی در محیط منزل پرهیز کنید
  7. مصرف مایعات با دمای کمی خنک‌تر باید با فواصل کم به کودک داده شود
من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه