2777
2789
عنوان

خروسک چه جور بیماری هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2581 بازدید | 24 پست
دک سب تا نزدیکای صب سرفه داشت خیلی اذیت شد منو شوهرم گریه میکردیم طفلک تا خوابش میبر سرفه میوفتاد ول ...

بعدازظهر که خوابید همینجور بود 😔 تا خوابش میبرد سرفه میکرد بیدار می‌شد گریه میکرد. الان خوابوندمش امیدوارم اذیت نشه طفلکم 

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از مطلبت عزیزم لطف کردی ❤️

نگران نباش چیز خاصی نیست

دختر دوستم هر سال خروسک میگرفت 

زودی خوب میشد 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
بعدازظهر که خوابید همینجور بود 😔 تا خوابش میبرد سرفه میکرد بیدار می‌شد گریه میکرد. الان خوابوندمش ا ...

خیلی سخته میدونم آدم زجر میکشه که نمیتونه کاری واسه بچش انجام بده ولی دوره اش کوتاهه صبوری کن تا بگذره. بخور سرد اگه داری بزار نزدیکش

نگران نباش چیز خاصی نیست دختر دوستم هر سال خروسک میگرفت  زودی خوب میشد

ما اولین باره با این بیماری آشنا شدیم 😑 دکتر گفت خروسک گرفته شوهرم فکر کرد داره شوخی می‌کنه 

خیلی سخته میدونم آدم زجر میکشه که نمیتونه کاری واسه بچش انجام بده ولی دوره اش کوتاهه صبوری کن تا بگذ ...

انقدر هم وابسته به منه همش میگه فقط می‌خوام بغل تو باشم 😭 یه بچه دو ماهه هم دارم کولیک داره تا ۴ صبح بیداره گریه می‌کنه .

[QUOTE=295945312]اخ چه شرایط سختی . الان چطوره[/QUO 

الحمدلله پسرم بهتره انگار. الان آروم خوابیده. دیشب چند باری بیدار شد از سرفه. ممنون که پرسیدی حالشو ❤️❤️