2777
2789
عنوان

میخوام کریپتو یاد بگیرم.

| مشاهده متن کامل بحث + 3902 بازدید | 27 پست
منم میخوام یاد بگیرم ینی خیلی وقته ویدیو نگاه میکنم ولی از بس حجم اطلاعات تو اینترنت زیاده ادم نمیدو ...

مشکل شما دقیقن چیه؟

چون تا اونجایی ک میدونم و دیدم پورصمدی برای روشن کردن موتور شما کافیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل شما دقیقن چیه؟ چون تا اونجایی ک میدونم و دیدم پورصمدی برای روشن کردن موتور شما کافیه

چون اصن نمیتونم بفهمم مثلا چرا فلان چیز فلان شده

تو ویدیو میان حمایت مقاومت ترند لاین و چنل و اسپایک و چند تا کندل میگن اینا اسونن ولی پیاده کردنش رو چارت سخته چون گاهی اصن واقعا اونطوری نیست 

اشتباهیم کنم دقیقا نمیدونم اشتباهم چیه

مثلا ۷۰ تا ترید با اون ابزار لانگ و... مشخص کردم ۳۰ و خورده ای وین هست ولی نمیدونم شانسی وین هستن یا نه

یا اونایی که استاپ خوردن بخاطر چی بوده

چون اصن نمیتونم بفهمم مثلا چرا فلان چیز فلان شده تو ویدیو میان حمایت مقاومت ترند لاین و چنل و اسپای ...

برای پیدا کردنش روی چارت باید ترین کنید

اگه طرف یدونه اسپایک نشون میده شما باید بری توی چارت و 100 تا اسپایک پیدا کنی

باید بری 100 کانال بکشی باید بری 100 الگو کف دو قلو و پرچم و ... پیدا کنی

منظورم اینه ک باید جوری تمرین کنی ک چارت ک باز میشه چشم بسته بکشی خطوط رو
ابزار لانگ نمیدونم منظوتون چی هست

ولی بک تست چجوری گرفتید ؟

وین ریت 30 درصد خیلی چیز جالب و خویب نیست

شاید ریواردش بالا باشه ولی از لحخاظ روانی در بلد مدت اذیتتون میکنه

اگر معامله ای با ضرر بسته میشه و حتی اگر دلیلیش رو هم بدونید باز نمیتونید با قاطعیت بگید ک معاملات شما فقط در این حالت با ضرر بسته میشن 

ی چیزی بین دانایی و نادانی 

برای پیدا کردنش روی چارت باید ترین کنید اگه طرف یدونه اسپایک نشون میده شما باید بری توی چارت و 100 ...

اره مهم تمرین کردنه باید سعی کنم ولی خیلی حوصله و صبر میخواد،

الان کاری با وین ریت ندارم مهم همون یادگیریه چون حالاحالاها نمیرم تو ریل

ممنون ازتون🙏

اره مهم تمرین کردنه باید سعی کنم ولی خیلی حوصله و صبر میخواد، الان کاری با وین ریت ندارم مهم همون ی ...

خواهش میکنم

ببیند شما تازه اول راهید اول بسم الله هستید

منی ک 3 ساله با این فضا اشنا شدم و میشه گفت 2 سال به صورت تخصصی و حرفه ای تر کار میکنم هنوز اون نتیجه دلخواهم رو نگرفتم

شما نباید دلسرد بشید نباید تسلیم بشید باید بجنگید و بقا داشته باشید هم در زندگی هم در مارکت

قدر روز هاتون رو بدونید و تمام سعیتون رو بکنید ک هر روز حداقل 2 یا 3 ساعت پای چارت باشید

موفق و سربلند باشید

خواهش میکنم ببیند شما تازه اول راهید اول بسم الله هستید منی ک 3 ساله با این فضا اشنا شدم و میشه گف ...

هنوز نتیجه دلخواهو نگرفتین ینی هنوز ضررتون بیشتر از سوده؟

مثلا بعد از سه سال از ۱۰۰٪ چند درصد ضرر میکنین و چند درصدشو سود؟

هنوز نتیجه دلخواهو نگرفتین ینی هنوز ضررتون بیشتر از سوده؟ مثلا بعد از سه سال از ۱۰۰٪ چند درصد ضرر م ...

هر کس موفقیت رو ی چیز تعریف میکنه

من به نسبت سه سال پیشم یک پیشرفت خیلی چشمگیر داشتم جوری ک الان به صورت حرفه ای و تخصصی کار میکنم 

ولی این برای من کافی نیست من بیشتر میخام

من اون موفقیت رو در این میبینم که بتونم در این بازار تحت هرشرایطی سود بکنم 

اون برای من یعنی موفقیت

موفقیت یعنی رسیدن به قله کسب

سود مستمر یعنی شما در بدترین نوع بازار هم بتونی یک سود هرچند کوچک هم بکنی

و منظوش این نیست ک ۱۰۰ درصد یا ۵۰ درصد سود بکنی ن 

کلن میگه ک شما بتونی به صورت مستمر ماهانه ۲ تا ۱۵ درصد سود بکنی کافیه 

اگه بیشتر کردی

کرم بازاره 

کمتر شد

درس بازاره

و شکر خدا الان برایند معاملات من مثبت هست ۶۰ معامله سود نامحدود

۴۰ معامله ضرر محدود و حساب شده از قبل

من کریپتو کار میکنم و خداروشکر به درامد عالی ام رسیدم برای شروع بخوام یه نصیحت کنم ک اشتباهات منو نکنی اینکه اصلا پول دوره نده  داخل یوتیوب چنل IR_TRADE رو سابسکرایب کن ویدیو پامپ و دامپ و ویدیو شدو رو ببین من رو این دوتا  ویدیو به درآمد رسوند مطمانم به درامد عالی میرسی