2777
2789
عنوان

همچین مادرشوهری دیدین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 57 پست
خدا کنه هیچوقت عروس دار نشه 😐

مادرشوهر من که عروسدار شد، پسراش حرفشو گوش ندادن جز دوتاشون، زندگی ما دوتا عروس داغووووونه دقیقا میگفت بخورنمیر براش کار کن دیگه فدای شرت ،با یه بچه به ته زندگی رسیدم، با خدا عهد کردم زیرو رو نکن زندگیمو خودمو خلاص میکنم ،دیگه نمیکشم

..........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی پیش خودشون فکر میکنن والا  خودکشی چرا  چیکارا کرده؟

یه زندگی گوه بابدختی وفلاکت وهزار مشکل دیگه کنارش، حالم بده دیگه نمیتونم نفس بکشم خدالعنتشون کنه شب خواستگاری فقط دروغ گفتن فقط دروع وتا عروسی رو نکردن خودشونو، من با یه بچه جوابمونو کی میده؟خدااااا؟

..........

مادرشوهر من اون پسر معتادش خیلی حمایت میکنه اصن دوست نداره زن بگیرن بچه بیارن تازه تشویق به دروغگویی و اذیت کردن زن میکنه همسرم و یا شوهرم هر چی طلا بخره خونه اونا میزاره به من نمیگه منم از طریقی این طلا رو فهمیدم مثل گرگ سالم و دختراش خوشبخت تر از همیشه 

😊😊
مادرشوهر من که عروسدار شد، پسراش حرفشو گوش ندادن جز دوتاشون، زندگی ما دوتا عروس داغووووونه دقیقا میگ ...

انشالله که خدا جوابشونو بده منم مادر شوهرم انقدر شوهرمو وابسته خودش بار آورده که خستم دیگه اول زندگی نمیکشم ذلیل نشن الهی که دخترای مردم و بدبخت میکنن 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
آره دیدم فقط مورد ازدواجش دوس داره پسراش ازدواج کنن ولی همیشه میگه همین بی پولی بهتره هرچقدر که درام ...

خب اینجوری ک اصلا تو این دوره زمونه نمیشه آدم شکمشون سیر کنه 

بچه چی میشه؟!

انشالله که خدا جوابشونو بده منم مادر شوهرم انقدر شوهرمو وابسته خودش بار آورده که خستم دیگه اول زندگی ...

خودم هیچ دخترمم بدبخت شد تو این زندگی لعنتی، الان فهمیدم برام دعا گرفتن وگرنه همش میگفتم من بچه نمیخام که بدبخت شه، دلم میسوزههههههههه چرا چراااااااا بچه آوردم اصلا من نمیخاستم چیشد

..........
😔😔😔انشا... که مشکلت حل شه مادرشوهر خواهرمن اینجوریه بیچاره خواهرمم خیلی اذیت میشه

باز خواهرت یه خواهری داره که غصه شو بخوره ،منی که خواهرم میگه هر کی مشکل داره مرگت چیه، همه شونو از زندگیم پرت کردم بیرون خودمم وخودم، در انتظار یه قبری که  از تنم پرشه

..........
یه زندگی گوه بابدختی وفلاکت وهزار مشکل دیگه کنارش، حالم بده دیگه نمیتونم نفس بکشم خدالعنتشون کنه شب ...

ای بابا 

کاش بیشتر تحقیق میکردین عزیزم 

خیلی سخته زندگی با همچین مردی 

ولی حالا که بچه داری نیمه پر لیوانو سعی کن ببینی 💚