2777
2789

دیشب یه مشکلی برام پیش اومد و من سریع زنگ میزنم به خواهرم باهاش درد و دل میکنم اونم خیلی خوب حمایتم می‌کنه همیشه پای ثابت دردو دلامه 

امروز گفت بریم مشکلتو حل کنیم 

بعد شوهرم امروز پرسید چی شده و اینا براش تو یه خط نوشتم حالم خوب نیست و کارام درست نشد ولی همرو سپردم به خدا و توکل میکنم اونم‌اول نوشت احسنت 

الان این پیام رو داده

دلم میخواست الان کنارت باشم، باهات حرف بزنم، بهت بگم غصه نخور، من هستم. من هستم حتی وقتی که تو حال خودت نباشی. تو قرار نیست تنها بمونی، من همیشه شنونده حرفاتم. من همیشه همراهتم. همیشه ازت حمایت میکنم. اصلا بیا، بیا غصه هاتو نصف کنیم. نصف اولش مال من، نصف دومش بازم مال من. تو فقط خوب باش، همین.)

من بیشتر حرفامو به خواهرم  میگم. ینی اونا میزارن رو آیفون و گوش میدن و حتی شده دو ساعت بازم گوش میدن و من خیلی برا هرکاری استرس میگیرم 

حتی شوهر خواهرم خیلی کمکم می‌کنه 

ولی مطمئنم این پیام شوهرم برا این بوده که خودمو خونسرد نشون دادم احساس میکنم خوشش اومد تونستم خودمو کنترل کنم 

اره من تجربه کردم حتی وقتایی از ی رفتارشون ناراحتی مستقیم بگی تاثیری نداره ولی وقتی ناراحتیت تو عمل نشون میدی ب خودشون میان

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
اره من تجربه کردم حتی وقتایی از ی رفتارشون ناراحتی مستقیم بگی تاثیری نداره ولی وقتی ناراحتیت تو عمل ...

دقیقا مونده تا بفهمیم چطور میشه به آرامش رسید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.