2777
2789
عنوان

افکار خودکشی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ی سر برو تاپیک منوبخون ماهم توشرایط بدی هستیم به زور تحمل میکنیم

تمرکز ندارم

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
من هنوز به خاطر چند تا چیز زندم میخوام بچه دار بشم دوست دارم بزرگ شدنشون رو ببینم دوست دارم نوه د ...

دوست دارم واقعا دوست داشته بشم از صمیم قلب

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
ماهم تنهاییم دوستی آشنایی کسی نداری باهاش حرف بزنی دوستداری بامن حرف بزن اما بفکرخودکشی نباش

ممنونم آهنگ علیرضا قربانی همش پلی میکنم

تو اه منی اشتباه منی چگونه هنوز از تو میگویم....

بهانه من بغض خانه من گرفته دلم گریه میخواهم...

صدای توام پا ب پای توام تو میبری ام رو به خاموشی 

کلا تنها زندگی میکنی؟ مادری خواهری دوستی که بری پیشش یا باهاش درددل کنی چی؟

تنهام

شوهرم چنروزه سرکاره

اول باید خودتو دوست داشته باشی  من همسرم میگه عاشقتم بخدا هرروز از دستش گریه میکنم

دوست داشتن زبونی هه

برو شنا  خونه دوستی  پیاده روی  کتاب بخون

سالگرد ازدواجمونه

بالن ارزو خریده بود امشب هوا کنیم

نیومد

مثل همیشه

منم پاره اش کردم