2777
2789
عنوان

ی سوال داشتم منشی مطب ۳ تومن حقوق ک بیمه هم کنه خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 3953 بازدید | 45 پست
9، شب کی قراره بیاد دنبالت؟  اگه بخوای هزینه رفت و برگشت هم بدی نمی صرفه بعد هم اگه خواستی بر ...

جاش خوبه بابام برای پاش رفته فیزیوتراپی بعد دیده که نیازه ب منشی ب من گفته حالا من رفتم واس صحبت حالا ب بابام میگم که بهشون بگن که نمیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من دوستم حقوق خونده فعلا کارآموزی پیش یه وکیل و منشیش هم هست ماهی پونزده تومن داره کار می‌کنه تازه برای دوتا وکیل دیگه هم داره دورکاری می‌کنه اگه برای این وکیلش موکل هم بیاره بهش درصد میده برو پیش وکیلان منشی اونا بشی و ازشون کار یاد بگیری خیلی بهتره من خیلی پشیمونم چرا حقوق نخوندم 

عزیزم حقوقش کم هست ولی باید ببینی شرایطتت چیه من خودم بیکاری رو دوست ندارم بابام اگه اجاره میداد حت ...

نمیرم حقوقش برام مثل فحش میمونه هر روز درهفته دوونیم تا نه بعد تی بکشی جارو کنی ی شغل غیرمرتبط بارشتم بابامم شبا بیاد دنبالم پول بنزین نمیشه

کدوم شهر؟ تو شهرما حقوق خوب نمیدن

شهر رو نمیتونم بگم ولی تهران نیست عزیزم برو پیش وکیلا کم کم ازشون کار یاد بگیر من جات بودم خودمو یکسال بسختی مینداختم آزمون وکالت شرکت میکردم بعد دفتر میزدم شک نکن حسابی میتونی به درآمد برسی چیزی که دوستم درمورد حقوق وکلا میگه وسوسه انگیزه

آره اگه هر روزه خیلی کمه  ولی اگه بیمه می کنه قانونا نمیتونه حقوق اینقدر کم بده یعنی کارمند می ...

وای آره چون تو شهر ما حقوق کم میدن دیگه فکر میکنن هرچی حقوق بدن با جفت پا باید قبول کنیم 

شهر رو نمیتونم بگم ولی تهران نیست عزیزم برو پیش وکیلا کم کم ازشون کار یاد بگیر من جات بودم خودمو یکس ...

آره میخام ثبت نام کنم کانون وکلا میخام تیر کامپیوتر یاد بگیرم یامیرم مدارس غیرانتفاعی یا میرم پیش وکیل

آره میخام ثبت نام کنم کانون وکلا میخام تیر کامپیوتر یاد بگیرم یامیرم مدارس غیرانتفاعی یا میرم پیش وک ...

عزیزم وقتتو کلاس کامپیوتر و مدارس غیرانتفاعی تلف نکن یکم بی پولی رو تحمل کن بشین بکوب درساتو بخون آزمون قبول بشی