2777
2789
عنوان

ی سوال داشتم منشی مطب ۳ تومن حقوق ک بیمه هم کنه خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 3952 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهرستانیم

خوبه بابا سخت نگیر همین ک بیمه میکنه خودش خیلیه .

دوستم شهرستان شاغله بدبخت ریسش ازش سواستفاده میکنه همش 2و 500 بهش میده .

میگه چون اینجا کار نیست برا یه زن مجبورمممم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

به نظرم برو بالاخره از هیچی که بهتره

گفتم نمی‌رم می‌دونی خب واقعا کمه دو تا 9حساب کن بعد با ماشین شبش بیاد دنبالت بعدم 2ظهر یه مسریو باید پیاده بری تی بکشی جارو کنی قبل ازهمه باید بیای که دستگاه رو روشن کنی بعدم باسه تومن

اصلا .

بعضی کارها فقط بیگاریه 

۳تومن چیه آخ خجالت هم نمی‌کشن😑

منم یه جا میخاستم برم البته منشی گری نبود ۱ونیم میداد ،

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
منشی فیزیوتراپی آره باید دستگاه روشن کنم تی بکشم

داروخونه کار کنی حقوقش بیشتره 

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 

9، شب کی قراره بیاد دنبالت؟

اگه بخوای هزینه رفت و برگشت هم بدی نمی صرفه

بعد هم اگه خواستی برای تحقیق کن جای مطمئنی باشه

خیلی تحقیق کن 

قسم به روزی که دلت را می شکنند و جز خدا مرهمی نیست .
خوبه بابا سخت نگیر همین ک بیمه میکنه خودش خیلیه . دوستم شهرستان شاغله بدبخت ریسش ازش سواستفاده میکن ...

گفتم نمیرم تو فکر کن باید تی بکشی جارو کنی ساعت دو تا 9شب بابام بیاد دنبالم دو ظهر تو گرما پیاده برم بعدم برای کارم اثری نداره ی کار غیر مرتبط به رشتم