2777
2789

مادر نامزدم میگفت بچم ۱ سالش بود 

مادرشوهرم میومد ورش می‌داشت 

می‌برد یه هفته خونش نگه می‌داشت

حتی نمیذاشت ببینمش 😳

میگفت باید پیش من بمونه (یعنی پیش مادرشوهرش)

بعد هی منو نگاه می‌کرد هی تعریف می‌کرد 🤔

آخرش برگشت گفت ازدواج کردید بچه دار شدید 

میارم پیش خودم نگهش میدارم 

منو میگی انگار آب سرد ریختن روم 🤯

اولا که ما هنوز ازدواج نکردیم 

بعدشم چرا از الان باید اینجوری بگه (از الان منظورم همون زمانی که داشت صحبت میکرده)

منم بهش گفتم شما خوب طاقت آوردی 

من همچین اجازه ای نمیدم 😎

بعدشم اخماش رفت تو هم کلا با پسرش صحبت می‌کرد دیگه منو نگاه نمی‌کرد 😄

بعضیا چه رویی دارن 

چقدرم واضح تو روم میگفت 🤣

شما بودین چی میگفتین بهش؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون برای راحتی تو گفته بچه بیاری میارم که راحت باشید

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بگو بدبخت خودت که روزگار خوشی نداشتی قطعا واسه دوری از بچه ت کلی فحش به اون زن دادی حالا چرا میخوای همون فحشارو به جون خودت بخری اخه؟

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

من مادرهمسرم از رو لطف میگه وقتی بدنیا اومد بیارش پیش خودم و.. همسرم گفت مامان اونوقت بد عادت میشه بچه باید پیش پدر و مادر خودش باشه.

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤