2777
2789
عنوان

خانوماي باتجربه،واكسن دوماهگي

48 بازدید | 10 پست

سلام خانوما

ميشه راجبه كاراي كه بعد واكسن دوماهگي بايد انجام بدم بگين؟

اصلا نميدونم چيكار كنم؟😕

لطفي كه به من كرده اي مادرم نكرد..... اي مهربان تر از پدر و مادرم حسين(ع)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطره بده لباس گشاد و کم تنش کن شیرش تندتند بده کمپرس سرد روز اول هی بزار روز بعد گرم بزار نزاشتی هم نزاشتی سرده مهمتره الهی بگردم اتفاقا سر اولی کمتراذیت میکنه دختره یا پسره؟؟

قطره بده لباس گشاد و کم تنش کن شیرش تندتند بده کمپرس سرد روز اول هی بزار روز بعد گرم بزار نزاشتی هم ...

دختره

خيلي بي حاله

شير هم كم ميخوره

يعني چند مك ميزنه فقط

ننه نقلی درد داره دارو هم بهش دادی خوابش میاد با سرنگ شیر خشک بده

خيلي ممنون

فقط يه سوال،اينكه تب دارن طبيعيه

ولي شما ميدونين تا چنددرجه مشكلي نيست؟

خيلي ممنون فقط يه سوال،اينكه تب دارن طبيعيه ولي شما ميدونين تا چنددرجه مشكلي نيست؟

برا بچه ی سن شما نباید بزاری به ۳۸ برسه فقط با کولر و کم کردن لباساش و قطره تبش رو کنترل کن شیش ماهش ک بگذره میتونی پاشویش هم بدی

برا بچه ی سن شما نباید بزاری به ۳۸ برسه فقط با کولر و کم کردن لباساش و قطره تبش رو کنترل کن شیش ماهش ...

جدي؟

تبش٣٨.٦بود

قطره ميدم بهش ولي بعد دوساعت دوباره تبش برميگرده😕