2821
2789

بچه ها دیشب من دو تا استوری گذاشتم

یکیش موضوعش برای نامزدم بود که این بودش نوشته 

(دستانم را محکم بگیر خیلیا برای جداییمون شرط بستن)

یه استوری دیگم گذاشتم درمورد کارما بود که ما هم میتونیم باهاتون این کارارو بکنیم و میکنیم

دیشب مامانم اومده میگه اینا چیه جلو فامیل گذاشتی گفتم از متنش خوشم اومد گذاشتم

بعضی از بچه در جریانن که خانواده مخالف عقدم هستن و من انتخابمو کردم 

از اونورم نامزد یه استوری معنا دار گذاشت و یکی عاشقانه

حالا الان که اومدم خونه مامانم اومد گفت برو به اون لاته بگو ما فهمیدی منظورش با کیه تو مارو بی ارزش کردی بهش میگم تو منو خراب کردی جلو خانواده اونا

میگه کاری نکن برم بهشون بگم قبلا با یکی دوست بودی حد خودتو بدون خواهرتم داره میگه حد خودتو بدون

بعدش گفت از این به بعد ما دیگه پدر و مادر تو نیستیم

برو هرکاری دوست داری بکن

تو بی لیاقتی بی شعور بیشعورو انتخاب میکنه

به نظرتون دیگه این حرفش واقعیه که کاری نداره بهم که من برم عقد کنم راحت؟

چون میتونم نامه بگیرم برم عقد کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم خدایی استوری طعنه دار گذاشتن دیگه خیلی ناجوره

میدونم ولی اونم باید خودشو یه جوری خالی کنه

خواهر من همش داره برای ما استوری معنادار میذاره

من یک بار بهش نگفتم

به خاطر نامزدت خانوادتو میزاری کنار ؟!

ارزششو داره ؟

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

خو وقتی خانوادت مخالفن نباید همچین استوری میزاشتی، قشنگ خانوادتو با خاک یکسان کردی

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

اميد وارم خانوادت اشتباه كرده باشن كه فقط اميدواريه 

مطمئنم اشتباه کردن برو تاپیک قبلمو بخون متوجه میشی

حتی الانم با باباش حرف زدم داره میگه مگه من کم گذاشتم برای تربیت بچم که بابات داره اینطوری سنگ میندازه

اصلا دوست ندارم حرفامو با استوری بگم به نظرم بچگانس.پس دیگه استوری نزار باخانوادتم در نیفت سعی کن بهشون ثابت کنی نامزدت مرد خوبیه  ازنامزدتم بخواه دیگه استوری تیکه دار نزاره خدایی این اداها چیه اخهه ؟سعی کن بینشون رو درست کنی نزار اختلاف ادامه داربشه اونوقت واسه بعد ازدواجت با همسرت خدای ناکرده مشکل دار میشی 

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز