2777
2789
عنوان

مشهدی های عزیز میشه یک لحظه بیاین

201 بازدید | 10 پست

ساکن تهران هستیم امسال قراره بیایم مشهد زندگی کنیم خونه سمت صیاد شیرازی گرفتیم...دخترم دوره دوم ودبیرستانه میشه یک مدرسه خوب معرفی کنید غیر انتفاعی باشه

وااای اسیی دعا کن منم همین روزا بیام مشابه تاپیکتو بزنم‌ .منم تهرانم ولی خیلییی دوست دارم واسه زندگی بریم مشهد یانیشابور😍 میشه بپرسم دلیل جابجایی شما چیه؟ کارهمسرتون یا همینجوری؟

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای اسیی دعا کن منم همین روزا بیام مشابه تاپیکتو بزنم‌ .منم تهرانم ولی خیلییی دوست دارم واسه زندگی ...

من عزیزم ۱۷سال ساکن تهران بودم خودمون اهل مشهد هستیم شوهرم ایران‌خودرو کار می‌کرد امسال بازنشست شدن دیگه داریم میریم مشهد واز غریبی راحت میشم...شما چی کجایی هستین؟

مدرسه فرهیختگان منظومه دانش (امام رضا ۶۶ هس) اگ خواستین شماره تلفن مدرسه رو هم بگم براتون

بزنیــم بـه ســلامتی لبخنــدی که......کمکـ میکنه برای همـــه توضیـــح ندی حالت داغونه......!

[QUOTE=295790526]مدرسه فرهیختگان منظومه دانش (امام رضا ۶۶ کنار ستاد اسکان) اگ خواستین شماره تلفن مدرسه رو هم بگم برات مدرسه خوبیه؟تجربه اونجا کسی رو داشتین بره این مدرسه؟

[QUOTE=295790526]مدرسه فرهیختگان منظومه دانش (امام رضا ۶۶ کنار ستاد اسکان) اگ خواستین شماره تلفن مدر ...

بله من خودم اونجا بودم اگ خواستین ی چن دیگ هم هستن بگم براتون

بزنیــم بـه ســلامتی لبخنــدی که......کمکـ میکنه برای همـــه توضیـــح ندی حالت داغونه......!
بله من خودم اونجا بودم اگ خواستین ی چن دیگ هم هستن بگم براتون

بله اگه میشه بدید ممنون میشم...بعد این امام رضا۶۶ کجا میفته نزدیک به صیادشیرازی میشه؟

بله اگه میشه بدید ممنون میشم...بعد این امام رضا۶۶ کجا میفته نزدیک به صیادشیرازی میشه؟

باشه عزیزم باز واست ت همین تاپیک همه رو میفرستم