2777
2789
عنوان

بارداری فوری

944 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من پلی کیستیک دارم الان دارم متفورمین روزی دوتا میخورم با روزی یکی اینو فولیک کلا هم سردی رو حذف کردم فقط دارم گرمی میخورم

توروخدا یه روشی بگین سریع حامله شم

خسته شدم بخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی هم لایکم کنه 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 

ببخشید سواامو اینجا میپرسم

بچه ها یه ساله اقدامیم حامله نمیشم

واسه ازمایش شوهرم باید دکتر بنویسه حتما؟؟

نمیشه خودمون بریم ازمابشگاه بگیم این ازمایشو ازش بگیرن؟؟

بخام از دکتر وقت بگیرم خیییلی دیر میده🥺🥺 وسط مرداد وقت میده

استرس نداشته باش

درمانت رو ادامه بده

رابطه در حوالی زمان تخمک گذاری

واقعا راه خاصی نداره،بچه محصول یه رابطه س که باید هم اسپرم سالم وجود داشته باشه هم تخمک سالم

منم پلیکیستم ۵ ماه متفورمین و دوتا پودر اینوفولیک میخوردم.. بعد ۵ ماه یه قرص دیگه اضاف کرد که اسمش یادم نیست. شد یک سال و باردار نشدم. دکترم عوض کردم دو دوره لتروزول و امپول استفاده کردم باردار شدم

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین
ببخشید سواامو اینجا میپرسم بچه ها یه ساله اقدامیم حامله نمیشم واسه ازمایش شوهرم باید دکتر بنویسه ح ...

برای شوهر من،دکتر زنان خودم ازمایش نوشت

بالاخره یه دکتر پیدا مبشه دیگه