2777
2789
عنوان

بچه سوم ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 12702 بازدید | 150 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه مشابه ندارم نظر شخصیمو میگم فقط ، اگه این شرایط برا خودم اتفاق بیوفته سقط میکنم چون نه بدنم م ...

منم مث شمام

فاز اینا که هی بی شناخت از زندگیه طرف میان میگن نگهش دار رو درک نمیکنم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من داشتم ،ولی الان روزی هزار بار خدا رو شکر میکنم که بچم رو نگه داشتم ،

دوهفته اول که شبانه روزم گریه بود وحرف همسرم سقط ،ولی وقتی دیدیم درهر صورت سقط جنین گناه داره  گفتیم حواست خدا بوده وحفظ کردیم و الان هم خیلی عزیزه وهم پر از برکت 

تجربه مشابه ندارم نظر شخصیمو میگم فقط ، اگه این شرایط برا خودم اتفاق بیوفته سقط میکنم چون نه بدنم م ...

از خدا میترسم تمام دلیل من. این دوتا بچه اند که میترسم با سقط خدایی نکرده بلایی سر اونا بیاد 

وضع مالیتون چطوره ؟ 

تنها کاری که میشه کرد بچه دوسالت رو بزاری مهد و عصر ها هم خونه مامانت 

به درس اولی برسی چون اولی بیشتر از همه بهت احتیاج داره 

واسه آخری هم پرستار بگیر 

She is working on a bio…

حواستو باید جمع میکردی حالا شده سقط نکنی

ببخشید ولی موندم خدا چه حکمتی دغره خاله ام ۶سال منتظر بچه دومه ومنی که هم از کاندوم استفاده کردم هم قرص اورژانس باید اینطور شم