2777
2789
عنوان

بچه سوم ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 12693 بازدید | 150 پست
فقط اونهایی که میگن سقط کن شناخت دارن ؟!!

من گفتم سقط کنه؟

گفتم هی الکی تز ندن و طرف رو به عذاب وجدان نندازن

طرف باید خودش شرایطش رو بسنجه که میتونه خوشبختش کنه یا نه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
وضع مالیتون چطوره ؟  تنها کاری که میشه کرد بچه دوسالت رو بزاری مهد و عصر ها هم خونه مامانت&nbs ...

بد نیست خونه و مغازه داریم شوهرمم آدم خوبیه ولی دائم سرکاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی موندم خدا چه حکمتی دغره خاله ام ۶سال منتظر بچه دومه ومنی که هم از کاندوم استفاده کردم هم ...

قراره شادیه زندگیتون شه نندازش😍 کادوی خداس

این سرزمین برام سودی نداشت ولی میزنم براش سَر ، زمین... . من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم.

نگاه کن ب شرایطتت،با حرف هیچکسم عذاب وجدان نگیر،اگر واقعا از هزینه مالی و روحی بر نمیای سقط کن تا زمانی که روح نداره و قلبش نمیزنه و فقط ی لخته خونه!

از یه جایی به بعد دیگه حوصله صبور بودن هم نداری!باید با خودم رو راست باشم،دیگه حوصله این ندارم که در جواب توهین و تهمت دیگران، بگم عزیزم اشتباه میکنی بیا برات توضیح میدم!یا متعصب نباشم !از این به بعد نه صبورم ،نه با ارامش و دوستانه رفتار میکنم!حق ندارید از حرف های من به سبک خودتون برداشت کنید،منظور من کاملا مشخصع !
از خدا میترسم تمام دلیل من. این دوتا بچه اند که میترسم با سقط خدایی نکرده بلایی سر اونا بیاد 

سقط نکنید و همه چیز رو بسپارید به خدا و از خودش بخواهید به بهترین شکل بگذره.هر دوره ای از زندگی سختی هایی داره‌ مطمئن باشید هیچ وقت تمام شرایط مطابق میل شما نمیشه. با تدبیر و برنامه ریزی میتونید هم به درس دخترتون برسید و هم باقی امور زندگی

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بد نیست خونه و مغازه داریم شوهرمم آدم خوبیه ولی دائم سرکاره

خیلی خواست به اولی باشه به درسش لطمه نخوره ها 

یکی از آشنا های ما بچش خیلی درسش خوب بود تیزهوشان بود و ... بچه های بعدیش نزاشتن این درس بخونه 

اتفاقا یکی از فامیلامون ۳ تا بچه داره شهر دور هم هست واسه ۲ تای آخری پرستار گرفته صبحا مهد عصرا پرستار 

تو هم مجبوری پرستار بگیری 

She is working on a bio…

الان سوال اینه که چرا جلوگیری دقیق نداشتی

خواهر شوهر منم قرص جلوگیری خارجی میخورد ۴ سال بعدش فقط دو روز قرص برای عفونت گلو خورده بود باردار شد.. 

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین
خواهر شوهر منم قرص جلوگیری خارجی میخورد ۴ سال بعدش فقط دو روز قرص برای عفونت گلو خورده بود باردار شد ...

اره میگن با قرص نباید چرک خشک کن بخوری وگرنه بی اثر میکنه

من امپول میزنم

هر ۳ماه یه بار هم بدبختی دارم یکیو پیدا کنم تزریق کنه برام

تو جاهای عمومی تزریقش،ممنوعه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اسی بهت پیشنهاد میکنم کانال دوتا کافی نیست رو بخونی تجربیات مامانارو 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

آخی 

خدایی سخت میگذره 

اما نمیشه یه اشتباه رو با یه اشتباه بزرگتر حل کرد .

ان شاءالله خدا توانشو بهت بده 

تن خودت و بچه ها سلامت باشه .

من قبلاً اعتقاد داشتم جنسیت دست خداست چند وقته رسیدم به این که تعداد بچه ها هم دست خداست .

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...