2777
2789
عنوان

بچه سوم ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 12703 بازدید | 150 پست

اسی جان غصه نخور خاله من سه تا بچه داره چهارمی ناخواسته شد تازه خالم عروس یه خانواده شلوغ هم هست که روز و شب برای هفت نفر غذا درست میکنه

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

خیلی خواست به اولی باشه به درسش لطمه نخوره ها  یکی از آشنا های ما بچش خیلی درسش خوب بود تیزهوش ...

بله شوهرم برای اینکه منصرفم کنه گفت یه خانومی رو صدا میکنم هفته ۴روز بیاد خونمون ولی نمیدونم چرا استرس وعذابم کم نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی سخته اما خدا یه هدیه بهت داده صبورباش سختی هاشون زود تموم میشه من اولی باسومی سه سال ونیم اختلاف دارن شماخداروشکر شرایطت بهتره

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
خیلی. دلم آشوبه،😔😔😔

وای کجا هم درد ودل کردید اینجا یه بلایی سرتون میارن به خاطر کارهای هفت نسل قبلتون هم‌((شما)) احساس گناه کنید 

اینجا منطق و عقل کارایی نداره یه چیزهایی شنیدن کور کورانه و چشم و گوش بسته برای همه نسخه میپیچن 

نگهش دار 

منم شرایط شمام تا چند ماه اول همش گریه درسته خیلی خیلی سخته  جوری ک کم آوردم، ولی الان پشیمونم از اون همه ناشکری اشکال ندارع یکدفعه باهم بزرگ میشن راحت میشی

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                         

اره میگن با قرص نباید چرک خشک کن بخوری وگرنه بی اثر میکنه من امپول میزنم هر ۳ماه یه بار هم بدبختی ...

من با وجود کسی که امپول هم میزده زن ۴۰ ساله دیدم باردار شده😃

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین
بله شوهرم برای اینکه منصرفم کنه گفت یه خانومی رو صدا میکنم هفته ۴روز بیاد خونمون ولی نمیدونم چرا است ...

حق داری سخته واقعا....ولی وقتی وضع مالی خوبی دارین مدیریت میشه 

دخترت یه مدرسه غیر انتفاعی بزار که خوب باهاش کار شه یکم از بارت کم شه 

عصر ها هم کلاس زبان و ورزش موسیقی بزار تو اون تایما به بقیه بچه هات برسی 

سخته ولی شده دیگه 

She is working on a bio…

من با وجود کسی که امپول هم میزده زن ۴۰ ساله دیدم باردار شده😃

خدا لعنت کنه باعث و بانیش رو 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بله شوهرم برای اینکه منصرفم کنه گفت یه خانومی رو صدا میکنم هفته ۴روز بیاد خونمون ولی نمیدونم چرا است ...

دیگه مشکل چیه  عزیزم؟ شوهرتون هم که پیشنهاد به این خوبی دادند و همراهند. بچه ها هم اونقدر کوچک نیستند. این استرس و نگرانی وسوسه شیطانه نباید اعتنا کنید. 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....