2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیمارستان کوثر انجام میدن،پارسال دکتر قاسم خانی انجام داد کل هزینه بیمارستان و دکتر شد ۱۳

ببخشید شما اولین سزارینتون بود ؟چون الان یه جا خوندم دکتر قاسم خانی سزارین اول و اختیاری انجام نمیدن؟

ببخشید شما اولین سزارینتون بود ؟چون الان یه جا خوندم دکتر قاسم خانی سزارین اول و اختیاری انجام نمیدن ...

میگن تو بیمارستان زینبیه سزارین اختیاری با هزینه کم انجام میدن دختر خالم اونجا کار میکنه

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
میگن تو بیمارستان زینبیه سزارین اختیاری با هزینه کم انجام میدن دختر خالم اونجا کار میکنه

نمیدونی چ دکتریه ؟ چون من شهرستانیم زیاد اطلاع ندارم ممنون میشم اگه میدونی بهم بگی 

آخه من کیست درموئید دارم در هر صورت باید عمل بشم یعنی اگه طبیعی هم زایمان کنم بعد زایمان حتما باید عمل بشم  دیگه گفتم یه سره سزارین کنم ک این کیسته هم خارج کنن برام 

نمیدونی چ دکتریه ؟ چون من شهرستانیم زیاد اطلاع ندارم ممنون میشم اگه میدونی بهم بگی 

نه ولی میپرسم بهت میگم احتمالا باید بری خود بیمارستان پروندتو ببری نوبت بگیری با یکی از دکتراش دکتراشم مثل اینکه خوبن 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
آخه من کیست درموئید دارم در هر صورت باید عمل بشم یعنی اگه طبیعی هم زایمان کنم بعد زایمان حتما باید ع ...

من که مشکلی ندارمم میخام سزارین کنم طبیعی خیلی سخته دردسر داره سزارین حداقل میدونم زخمم کجاست چجوریه ک بهش رسیدگی کنم 

من که مشکلی ندارمم میخام سزارین کنم طبیعی خیلی سخته دردسر داره سزارین حداقل میدونم زخمم کجاست چجوریه ...

تو رو خدا اگه دکتر زنان خوب تهران میشناسید که سزارین اختیاری کنه به منم بگید

آخه من کیست درموئید دارم در هر صورت باید عمل بشم یعنی اگه طبیعی هم زایمان کنم بعد زایمان حتما باید ع ...

ولی الان زدم تو نی نی سایت مثل اینکه راضی نبودن از زینبیه بخاطر کادرش 

تو رو خدا اگه دکتر زنان خوب تهران میشناسید که سزارین اختیاری کنه به منم بگید

من تهرانی نیستم عزیزم یه تاپیک بزن بپرس ببین میدونن

من که مشکلی ندارمم میخام سزارین کنم طبیعی خیلی سخته دردسر داره سزارین حداقل میدونم زخمم کجاست چجوریه ...

آره من کلا از زایمان طبیعی میترسم احساس میکنم تواناییشو ندارم و وقتی کلا قراره عمل بشم دیگه چرا بخام درد طبیعی هم بکشم لطفا اگه به نتیجه ای رسیدی یا دکتر خوب پیدا کردی ممنون میشم به منم بگی