2777
2789

دوستام بهم زنگ زدن که بیا بریم بیرون به بهانه اینکه میخوان برن خرید و ... و من چون مامانم هیچوقت اجازه نمیده گفتم نه بعد که دوستام زنگ زدن به مامانم که میخوان برای من یه جشن تولد کوچولو بگیرن و سورپرایزم کنن مامانمم بهشون گفت که نه 

به نظرتون اینکه فقط یه بار فقط یه بار بخوام کنار دوستام خوشحال باشم خواسته زیادیه من ۱۵ سالمه و امسال میرم تو ۱۶ سالگی به نظرتون برای اینکار بچه ام ؟ مامانم طرز فکرش خیلی قدیمیه میگه دختر نباید با دوستاش بره بیرون و فلانه در حالیکه میدونه من و دوستام اصلا دخترای بی جنبه ای نیستیم و ... من چیکار می تونم بکنم که این طرز فکرش عوض بشه چه قدر دیگه باید تحمل کنم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نباش خیرتو میخواد

میدونی من از این ناراحتم که من اصلا بیرون نمیرم ولخرجی نمی کنم تو روش واینمیستم تو مسائل مالی تحت فشار نمی زارمش هیچ دوست دیگه هم به جز این دو نفر ندارم و حتی با این وجود بازم محدوده چند وقت پیش بهم مفت دختر نباید اینستا داشته باشه 

طرز فکرش قدیمی نیست. اتفاقا به شدت با فکر و مراقب هست.دوستانتون هم میتونن کیک و کادوشون رو بگیرن و ب ...

یعتی من هیچ وقت نمیتونم تنهایی هم نه با دو نفر دیگه برم بیرون برای خرید برای گشت و گذار برای فیلم دیدن و ... ؟

صبر کن عجله نکن بری دانشگاه خیلی راحت میتونی اینکارا رو انجام بدی الان محدودیت زیاده تو این سن 

من هیچ عجله ای ندارم تحمل می کنم تا وقتی برم دانشگاه اما مسئله اینه که من دیگه هیچ وقت به این سن بر نمیگردم من شاید دیگه هیچوقت دوستامو نبینم من شاید دیگه برای سالای بعد زنده نباشم 

یعتی من هیچ وقت نمیتونم تنهایی هم نه با دو نفر دیگه برم بیرون برای خرید برای گشت و گذار برای فیلم دی ...

چرا گلم ،قطعا میتونی بری عزیزدلم. ولی نه ۱۵ سالگی، یروزی میرسه که به شدت از مامانت قدردانی میکنی بابت این روزها. هممون ۱۵ سالمون بوده و این فکرهارو در مورد مادرمون کردیم و بعد از گذشت اون روزها و سالها الان میفهمیم چقدر دوسمون داشته مادرمون. و چقدر کار صحیحی کرده و مارو از چه خطراتی دور نگه داشته

سلام😊 
من هیچ عجله ای ندارم تحمل می کنم تا وقتی برم دانشگاه اما مسئله اینه که من دیگه هیچ وقت به این سن بر ...

نه بابا اینجوری فکر نکن همه این دوره رو میگذرونن سعی کن دانشگاه خوبی بری دستت تو جیب خودت باشه اونوقت یه عالمه عشق و حال میکنی منم تو شرایط شما بودم شاید الانم خیلی چیزا دلم بخواد نشه ولی از قبل خیلی ازادیم بیشتر شده چون رفتم دانشگاه درامد داشتم یه دوست پایه هم که همیشه از خدا میخواستم داشتم دو نفری کل کافه دستورانای شهر و رفتیم . منم هم سن شما بودم از این مشکلات رنج میبردم ولی سخت تلاش کردم و درس خوندم و الان ازادیم خیلی بیشتره تو هم همینکارو کن عزیزم