2777
2789
عنوان

دوستام میخواستن برام تولد بگیرن ولی مامانم نذاشت

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 19 پست
نه بابا اینجوری فکر نکن همه این دوره رو میگذرونن سعی کن دانشگاه خوبی بری دستت تو جیب خودت باشه اونوق ...

براتون خیلی خوشحالم حتما به توصیه تون عمل می کنم و درسمو میخونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براتون خیلی خوشحالم حتما به توصیه تون عمل می کنم و درسمو میخونم 

قربونت عزیزم منم مشکلات زیادی تو زندگیم دارم که اینجا نمی گنجه کلی فقط گفتم تجربمو بگم که ناامید نشی . خوب درس خوندن وکنکور خوب دادن و دانشگاه خوب رفتن معجزه میکنه کلا مسیر زندگیت عوض میشه من دانشگاه فرهنگیان قبول شدم فقط سه ماه از مامانم پول گرفتم اون سه ماه خیلی بد بود محدود بودم ولی بعد اون حقوق گرفتم از دانشگاه مسیر زندگیم عوض شد اینو نگفتم فکر کنی پز میدم نه میگم گه امیدوار باشی و خودتو آزاد کنی از قید و بند با خوب درس خوندن 

انشالله دانشگاه خوبی قبول بشی مستقل بشی فقط حواست باشه شوهر خوبی درآینده انتخاب کنی منه گیج با یه انتخاب اشتباه گند زدم تو زندگیم و گرچه به آزادی و درامد رسیدم ولی گلی مشکل اوار شد رو سرم با انتخاب اشتباهم انشالله بخت خوبی داشته باشی این روزا واقعا زیاد مهم نیستن میگذرن انشالله آینده و جوونی خوبی داشته باشی

کشورمون انقدر ناامن شده واسه بچه ها و نوجوونا و حتییی جونامون ک دیگ خانواده ها میترسن و حقم دارن

ولی شمام حق دارید تو ی محیط سالم و باادمای سالم خوش بگذرونی

از مامانت دلگیر نشو از شرایط جامعه دلگیر باش

کاش دوستاتو دعوت میکردی خونتون اونجا جشن میگرفتین با لباس راحتی و شیک اهنگ میزاشتید میرقصیدید هم محدودیت نداشتین هم بیشتز خوش میگذشت مادرتم خیالش راحت بود