2777
2789
خونه مون یک اتاق خواب داره ولی بزرگه نسبتا، میخوام تخت پارک بگیرم که کنار تخت خودمون بزارم، حالا نمیدونم تخت پارک خوبه واس اولا که خیلی کوچیکه؟ خوبیش اینه میگن تا دو سالگی قابل استفاده است ولی تختای کنار تخت مادر که یه طرفش بازه تا شیش هفت ماهگی قابل استفاده است. لطفا از تجربیاتتون بگید
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
شبا که چند بار بیدار میشه و شیر میخوره درآوردنش از تخت راحته؟ چون تخت پارک یه. مقدار عمیقه
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
تخت پارک عمیقه و بعدا نی نی نمیتونه ازش فرار کنه و این ی مزیته اما ی قسمت تور مانند یا پارچه ای وسطای تخت بسته میشه برای روزای اول ک بخیه داری و نمیشه دولا شد تا بچه رو درآورد اما اون قسمت چون تخته نداره وقتی بچه رو داخلش میزاری گود میشه و برای ستون فقراط بچه ک در حال شکل گیریه خوب نیست . عکساشو میتونین از اینترنت ببینید . منم خونم ی خوابه ولی بزرگه . ی تخت ۱۳۰ در ۷۰ سفارش دادم با میله کناری متحرک ک کنارتختمون کاملا جا شده هم الان ب راحتی قابل استفاست هم تا ۵ سالگی . ی خوشخواب استاندارد هم توش جا میشه با اون ابعادی ک گفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی تخت کنار مادر فقط هفته های اول قابل استفادس چون ارتفاعش کمه مثل تختایی ک بعد زایمان بچه رو میارن تو بیمارستان پیشت بعضیهاش یکم عمیق تره ولی بازم تا ۲ یا ۳ ماه کاربرد داره بعد ک بچه بخواد وول بخوره خطرناکه مخصوصا اینکه قسمتهی کناریش از داخل از پارچست و ممکنه بچه وقتی بزرگر شد سرشو بچرخونه و بیوفته تو اون قسمت و خدایی نکرده دور از جون خفه بچه . مدلهای ننویی هم که تا بچه وول بهوره چپ میکنه خلاصه کلا خیلی بیخوده و تا ۱ ماه کاربرد داره . منم از اولباردری درگیر تحقیق در مورد تخت و کمد بودم تا بلاخره ی هفته قبل زایمانآآماد شد از بس دیر اقدام کردمد