2777
2789
عنوان

بچه بودین چیزی بدون اجازه برداشتین یا همون.د.ز.د.ی

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 81 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خواهر کوچیکم رفتم سوپری سر کوچه یه پفک دزدیدم همش هم یادمه

چنددفعه هم از تو جیب بابام پول برداشتم واسه مدرسه🥹

اون موقع اوضاع مالی خانواده خیلی بد بود واسم پول نمیدادن ببرم مدرسه خوراکی بگیرم یه دوهزاری تو جیب بابام بود برداشتم بعد ک من رفتم مدرسه بابام رفته نونوایی ب هوای اون دوتومنی نون هارو برداشته دیده پولش نیس نون هارو گذاشته وقتی اینو فهمیدم خیلی عذاب کشیدم دیگه برنداشتم 😔

بچه بودم البته

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
فک کردم فقط خودم شکلات گرون برای خودم میخرم😅😅

بدبختی واسه خودش نمیخرید یهو مهمون میومد میدیدم یچیزایی میاره اصلا نمیدونم چی هستن تا مهمونم میرفت قیب میشد اونا 😂😂😂😂😂آخرش جاشو پیدا کردم

ماااااماااان حلالم کن

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋
با حال بوده من با دختر خاله پسر خاله میبردن باغ همسایه بابابزرگم از میوه ها تو باغ دزدی کلی میوه می ...

وای خدایا:::)))))) از این شیطنت های بچگی

ولی میگن اگه تو باغ کسی بخوری طوری نیس نباید با خودت ببری

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

یا بارم از پولای عیدی داداشم کش رفتم چقدر گریه میکرد میگفت پولام کم شده ...😩

خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹

یه سالم وقتی دوم راهنمایی بودم با خواهر برادرم نفری یه قلک داشتیم که پولامونو مینداختیم توش من هر روز به نوبت از یه قللک پول درمیاوردم با موچین و میرفتم مدرسه خوراکی می‌خریدم بعدا به خواهر برادرم گفتم و حلالیت گرفتم ازشون 

تو بخاطر شکم دوستت دزدی میکردی ببنوا😕😆😆😆

اره خدایی دلم براش میسوخت هیچوقت خوراکی نمیاورد منم خرجیم درحد خودم بودم برا اینکه اونم بخوره دزدی میکردم😑😂

ایح نلایک  وزن اولیه ۸۹💀 هدف اول ۸۵✅، هدف دوم 81 ✅، هدف سوم ۷۸ ✅ هدف چهارم ۷۵🚧