2777
2789
عنوان

بچه بودین چیزی بدون اجازه برداشتین یا همون.د.ز.د.ی

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 81 پست

من دوم راهنمایی بودم از کمد یکی از هم اتاقیام فک کنم لواشک برداشتم .😖😖😖

در صورتی ک میدونستم راصی نیست و خیلی خسیس بود

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار با مادرم رفتم درمانگاه واکسن داداشم بزنه پاک کن روی میز رو برداشتم😓دفعه های بعد ک میرفتم ...

این ک گناه کبیره است😁

بترس از آن که دردنیانداردجزخدایاری، که نابودت کندآهش، اگرقلبی به درد آری........ 

پنج سالم بود میرفتم سوپری سرکوچه خرید همیشه یه دیس کیک یزدی اونجا بود منم یه بار یکی برداشتم خدایااااااا چقدر خر بودم با اینکه پولم داشتم بدون اجازه برداشتم رفتم خوردم

خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹

از جیب بابام پول برداشتم .با خواهرم . از مغازه  روبروی خونمون نوشابه  میخریدم. اونم ما رو به مامانم لو داد اونم به بابام گفت . آنچنان کتک مفصلی خوردیم که نگو .تازه میگفت میبرمتون تو کوها چال میکنمتون .   

یه دوست دزد 🤣🤣🤣🤣🤣

خخخخخخخخ آره خدا لعنتش کنه منو برد دزدی الانم یادم افتاد عذاب وجدان گرفتم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

با خواهر کوچیکم رفتم سوپری سر کوچه یه پفک دزدیدم همش هم یادمه چنددفعه هم از تو جیب بابام پول برداشت ...

عزیزمم

بترس از آن که دردنیانداردجزخدایاری، که نابودت کندآهش، اگرقلبی به درد آری........ 

یه بارم پنج سالم بود رفتم خونه عمم بچه نداشت رفتم تو اتاقش دیدم یه عروسک قشنگ کوچولو اونحاست با خودم گفتم عمم ک بچه نداره این مال من باشه گذاشتم تو کیفم بعدش موقعی ک خونه میخواستم برم عمم گفت وایسا ی چیزی بهت بدم😐هرچی گشت پیدا نشد گفتم عمه چی است حالا گفت یه عروسک😶اب شدم از خجالت

خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹

یه لواشکای نازکی بود موقع خرید باید از هم جداشون میکردی 

من پدل دوتا میدادم از قصد جدا نمیکردم فروشنده نمیفهمید چنتاس میومدم بیرون جدا میکردم میدیدم ۴ تاس😂 

بعد میبرده مدرسه اون دوتای خودمو میخوردم اون دوتارو که دزدیده بودم میدادم دوستم بخوره بیچاره کلیم تشکر میکرد🤣 

ایح نلایک  وزن اولیه ۸۹💀 هدف اول ۸۵✅، هدف دوم 81 ✅، هدف سوم ۷۸ ✅ هدف چهارم ۷۵🚧

یه روز بعد از تعطیلی مدرسه از اونجایی که یه خواهرم قول داده بودم براش خوراکی ببرم و پول نداشتم یه آدامس یواشکی از مغازه دم مدرسمون برداشتم بعد از چند سال با حساب تورمش رفتم به آقائه دادم گفتم بدهکار بودم بهتون

تادلت بخواد

البته فقط خونمون مثلا شکلاتای گرون مامانم

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋
خخخخخخخخ آره خدا لعنتش کنه منو برد دزدی الانم یادم افتاد عذاب وجدان گرفتم

با حال بوده من با دختر خاله پسر خاله

میبردن باغ همسایه بابابزرگم از میوه ها تو باغ دزدی کلی میوه می‌خوردیم و فرار میکردیم هر وقت دور هم جمع میشیم یادمون میفته کلی میخندیم خوشمزه ترین میوه ها همونا بودن🤣🤣🤣🤣