2777
2789
عنوان

بچه بودین چیزی بدون اجازه برداشتین یا همون.د.ز.د.ی

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 81 پست

خاک تو سرم کنن آره یه دوست دزد داشتم چند باری باهاش دزدی کردم واقعا خاک تو سرم ۸/۹ سالم بود 

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره فقط یبار دبستان بودم

٢٠٠ تومنی دوستمو تو مدرسه از جیبش افتاد برداشتم 

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

من یه بار با مادرم رفتم درمانگاه واکسن داداشم بزنه پاک کن روی میز رو برداشتم😓دفعه های بعد ک میرفتم روم نمیشد نگاه کنم ب اون بنده خدا

خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹

نه اصلا نشده اما يه بار تو مغازه بودم دخترم يه مشت شكلاتي كه دوست داره برداشت گفت مامان ببين برداشتن چه راحته چرا من بايد خودم را از اين لذت محروم كنم بعد هم ريخت سر جاش 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
این دزدی نیس نترس😂💔 حالا دیگه پول بر نمیداری؟؟ فقط بچگیت بر میداشتی؟😂

الان تو جیبش کلا پول نقد پیدا نمیشه باید کارتاشو کش برم🤣🤣🤣

عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤م‍‌‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌رم‍‌‍‌ از وق‍‌ت‍‌ای‍‌ی ک‍ہ ی‍‌هو ب‍ی‌دل‍‌ی‍‌ل ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د م‍‌‍‌ی‍‌ش‍ہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺

من ن ولی یبار داداش بزرگم بچه بوده با مامانم میرن خونه عزیزم اینا بعد داداشم اول سر میره تو اشپزخونه و کبریتو برمیداره عزیز هرچقدر میگرده کبریت پیدا نمیکنه چای بزاره و....بعد چند ساعت ک میان بیرون داداشم با خوشحالی کبریتو درمیاره میگه مامان ببین عزیزو سرکار گذاشتم کبریتشون دست من بود مامانم میگه نصف راهو اومده بودیم ک گفت بعد گفتن گوششو گرفته گفته الان میبری پس میدی و معذرت خواهی میکنی

😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔    دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔                                                          برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚

با خواهر کوچیکم رفتم سوپری سر کوچه یه پفک دزدیدم همش هم یادمه

چنددفعه هم از تو جیب بابام پول برداشتم واسه مدرسه🥹

اون موقع اوضاع مالی خانواده خیلی بد بود واسم پول نمیدادن ببرم مدرسه خوراکی بگیرم یه دوهزاری تو جیب بابام بود برداشتم بعد ک من رفتم مدرسه بابام رفته نونوایی ب هوای اون دوتومنی نون هارو برداشته دیده پولش نیس نون هارو گذاشته وقتی اینو فهمیدم خیلی عذاب کشیدم دیگه برنداشتم 😔

بچه بودم البته

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀