2777
2789
عنوان

کیا تا پای طلاق رفتن و برگشتن با دعا ودرخواست از خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2144 بازدید | 36 پست
جدی خب پس بهانه داده دستش

خب دیگه منم همیشه میرم بیرون با دخترم گاهی با همسرم ک شبا از سرکار برمیگرده ساعت ۹ میرسم خونه اما هم خونه تمیزه هم غذا امادس ایشون تنبل تشریف دارن 

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
ن ک نشورم دیر به دیر حتی یکبار هم نگفت چرا نمیشوری بلد نبودم خب خیلی درون گرا بود 

یغنی تو وظیفه خودتو نمیدونستی؟؟؟خب شوهرت سرکار نمیرفت؟بهت پول نمیداد؟؟؟اون بهت محبت میکرد ک تو ب زندگیت دلخوش باشی همه جارو تمیز کنی ن ک تو بدتر سواستفاده کردی الانم حتما خانوادش زیرپاش نشستن طلاقت بدع

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه منم همیشه میرم بیرون با دخترم گاهی با همسرم ک شبا از سرکار برمیگرده ساعت ۹ میرسم خونه اما هم ...

آره زیاد تو فکر این چیزها نبودم من 23 سالم بود ازدواج کردم آخه باید آدم الکی طلاق بگیره بهم میگفت ک چ قدر براش مهمه اون خیلی دروغگو هست من حتی حاضرم ببخشمش اما چرا اون نه

یغنی تو وظیفه خودتو نمیدونستی؟؟؟خب شوهرت سرکار نمیرفت؟بهت پول نمیداد؟؟؟اون بهت محبت میکرد ک تو ب زند ...

آره مامانش خیلی پراش میکنه بهش گفتم بیا ی فرصت دیگه بدیم بهم درست میکنم اشتباهاتم رو اما بلاکمدکرد

آره مامانش خیلی پراش میکنه بهش گفتم بیا ی فرصت دیگه بدیم بهم درست میکنم اشتباهاتم رو اما بلاکمدکرد

ممتاسفانه خیلی دیر سرت ب سنگ خورد حالا هم اگر ازت شکایت کرد برو پیش قاضی بگو من زندگیمو دوس دارم میدونم اشتباه کردم الانم میخام جبران کنم طلاق نمیگیرم ببین راهی جلو پات میزارن 

ی جوری حرف میزنی انگار خیانت کردم 

چ ربطی داره عزیزم؟؟؟؟؟؟تو باید وظیفه خودتو میدونستی غذا تمیز کاری در نهایت اگر نمیتونستی کمک می گرفتی از خدمه های مختلف ...در ضمن اگر مورد خیانت بود دیگه ب حرف زدن نمیکشید عزیزم حق رو ب شوهرت میدادم 

ممتاسفانه خیلی دیر سرت ب سنگ خورد حالا هم اگر ازت شکایت کرد برو پیش قاضی بگو من زندگیمو دوس دارم مید ...

وا... 

اون خودش کلی اشتباه داره بهم دروغ میگف ک ی شب در میون سر کارم اما نبود و من تنها 4 ماه تو خونه بودم

وا...  اون خودش کلی اشتباه داره بهم دروغ میگف ک ی شب در میون سر کارم اما نبود و من تنها 4 ماه ...

خب پس توام اینارو تو دادگاه بگو دیگه خودت خوار و خفیف نکن والا ولی وقتی تو اشتیاق ب زندگی داری اون نداره یعنی کفه اشتباهای تو سنگین تره

چ ربطی داره عزیزم؟؟؟؟؟؟تو باید وظیفه خودتو میدونستی غذا تمیز کاری در نهایت اگر نمیتونستی کمک می گرفت ...

اگر دوستم داشت می‌نشست باهام حرف می‌زد نه اینکه عکس بگیره نشون خانوادش بده

شاید اگر من جای شما بودمو بچه نداشتم ، ۲۰۰ تومنو می گرفتمو می رفتم 

خودت داری میگی نمی خوادت ، مدرک جمع کرده ، واسه چی می خوای بمونی خودتو این همه کوچیک کنی ؟

جدا شو ، یه کاری پیدا کن ، به خدا ماهی یه تومن دربیاری شرف داره به این زندگی ...

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم
شاید اگر من جای شما بودمو بچه نداشتم ، ۲۰۰ تومنو می گرفتمو می رفتم  خودت داری میگی نمی خوادت ، ...

یعنی دعا کنم نماز بخونم بر نمیگرده... آخه خیلی دوستش دارم بدون اون قطعا مردم

شب ها خوابش رو میبینم چ قدر مردها بی احساسن