2821
2789
کسایی مثل تو داخلش یه کاره این که وضعش اینه بعدشم من ده سال پیش دیپلم گرفتم دوباره برم دب ...

خب به این خانم چه؟میتونی نری دوباره امتحان بدی اما همون نمره های سابق رو حساب میکنن اگر میخوای نمره هات خوب شن رشته و جای خوب قبول شی باید مجدد امتحان های دیپلمو بدی

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب به این خانم چه؟میتونی نری دوباره امتحان بدی اما همون نمره های سابق رو حساب میکنن اگر میخوای نمره ...

اگه منو نمیزنه باید بگم ایشون چون نظام قدیمه کلا همه رو باید بره امتحان بده چه نمره خوب چه نمره بد

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اگه منو نمیزنه باید بگم ایشون چون نظام قدیمه کلا همه رو باید بره امتحان بده چه نمره خوب چه نمره بد

آره همینه فک کنم کلا قبول نمیکنن دیگه ولی باز هم باید مطمین شد به داداش من که اینو گفته بودن حالا اگه راهی هم باشه من در جریان نیستم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

نمیدونم منظورت از نظام قدیم سال چند تا چنده

اما من نظامِ قبل از نظام فعلی هستم،یعنی قبل از دهم یازدهم دوازدهم ،اونی که اول دبیرستان دوم دبیرستان سوم دبیرستان پیش دانشگاهی داره، اجباری برای ترمیم کردن نبود

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
نمیدونم منظورت از نظام قدیم سال چند تا چنده اما من نظامِ قبل از نظام فعلی هستم،یعنی قبل از دهم یازد ...

خودمم نمیدونم دقیق از چه سالی میشه ولی با این تفاسیر فکر کنم شما هم نظام قدیمی استارتر هم که میگه 10 سال پیش دیپلم گرفتم قطعا نظام قدمیه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

شاید اومد زدت سنگر بگیر 

دست بهم بزنه مامانمو صدا میکنم   😂

خودمم نمیدونم دقیق از چه سالی میشه ولی با این تفاسیر فکر کنم شما هم نظام قدیمی استارتر هم که میگه 10 ...

بله من نظام قدیمم،ببین منو میگن نظام قدیم،نظام قبل از نظام من رو هم میگن نظام قدیم،یعنی دو نوع نظام قدیم داریم😁

اونایی که هم نظام منن ترمیم براشون اجباری نیست

نظام قبل تری رو نمیدونم

بله من نظام قدیمم،ببین منو میگن نظام قدیم،نظام قبل از نظام من رو هم میگن نظام قدیم،یعنی دو نوع نظام ...

اوهههههه🥴🤦🏻‍♀️

اوهههههه🥴🤦🏻‍♀️

الان سرچ کردم

اونا که از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۶ دیپلم دارن یعنی مثل منن سالی واحدی ان

اوناکه سال دیپلمشون قبل از ۱۳۸۰ هست ترمی واحدی ان

نظام جدیدها هم که ۶ ۳ ۳ هستن

سالی واحدی ها دیپلم مجدد نمیخوان،ترمی واحدی هارو نمیدونم

حالا اسی باید ببینه جزء کدوم گروهه

الان سرچ کردم اونا که از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۶ دیپلم دارن یعنی مثل منن سالی واحدی ان اوناکه سال دیپلمشو ...

فکر نکنم اسی هم دیگه قبل 80 بوده باشه
ولی در هر حال من ری دم تو این نظام امورشیو طرحا و ایده هاشون 

برای کنکور بنظرم همه باید دوباره نهایی میدادن که عادلانه میشد

امتحانایی که ما الان داریم میدیم اصلاااا در سطح امتحانای قبل نیست

طرف از سالای قبل معدل بالای 19 داره راحت اون 40 درصدو میگیره بعد ما به زورررر در بهترین حالت بتونیم معدل 15..16 بگیریم😕

فکر نکنم اسی هم دیگه قبل 80 بوده باشه ولی در هر حال من ری دم تو این نظام امورشیو طرحا و ایده هاشون&n ...

دقیقا عادلانه نیست

مثلا اون موقع اصلا نظارتی نبود رو امتحانات خیلییی راحت میشد تقلب کنی کسی هم جدی نمیگرفت ،حتی اونایی هم ک تقلب نمیکردن ب خاطر بی اهمیت بودن امتحانات بود

میخواستن پاس شن فقط،خیلیا شل گرفتن و معدل ۱۵،۱۶ خیلیا هم راحت تقلب کردن و شدن ۲۰

الان اونا میان کلی جلو میوفتن،۴۰ درصد کم نیست

دقیقا عادلانه نیست مثلا اون موقع اصلا نظارتی نبود رو امتحانات خیلییی راحت میشد تقلب کنی کسی هم جدی ...

همین الانش هم عادلانه نیست 

تو حوزه ای که من میرم یه دختره 3 دفعست داره 8 و نیم میاد در حالی که 7 و نیم در مدرسه بسته میشه 8 هم دیگه همه سوالا تو کانالا پرههههه این دیر میاد راحت تقلبش هم میکنه. معلوم نیست چقدر داره پول میده که چیزی هم میگن بهش ما هم میریم اعتراض میکنیم میپیچونه ما رو

دوستم تو یه حوزه دیگست میگه اخرای امتحان همه جز منو یه دختره دیگه رفته بودن یه مراقبه اومد تند تند جوابا رو در گوش اون دختره گفت نوشت 

تازه این فقط بخش کوچیکیه که ما میبینی کل مملکت پرهههههه از این تقلبا

عزیزدلم آره

البته معلوم نیست شاید دوباره عمومی ها برگرده

ولی خانم گل

عزیز دل

هیچی ارزش نداره شما انقد خودت بهم بریزی

به نظر می رسه که فشار کنکور خیلی کلافه ات کرده گلم

اما باور کن کنکور ارزشش نداره

من بهت نمیگم تلاش نکن

اتفاقا تشویقت می کنم بابت شروع دوباره ات

ولی عزیزم 

سعی کن آرامشت هم حفظ کنی

الان دیدم یکی از کاربرها گفته صبح بخیر خیلی عصبی شدی 

ولی نازنینم درسته که آدم وقتی سئوال جدی می پرسه حوصله شوخی و...نداره...اما باور کن همینم میشه با آرامش از کنارش رد شد...عزیزم خشم زیاد باعث دعوا میشه دعوا باعث بی حرمتی‌...بی حرمتی هم نه در حد و شان شما هست نه بقیه کاربرها.

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.