همین الانش هم عادلانه نیست تو حوزه ای که من میرم یه دختره 3 دفعست داره 8 و نیم میاد در حالی ک ...
دقیقا،اولش میگفتم مهم نیست و همون طور که تو کنکور تقلب میشه اینجاهم میشه و کسی که درسخونه بازم به هدفش میرسه ولی الان ب نظرم واقعا ظلمه
حداقل حوزه کنکور جدیتش بیشتره و بیشتر برخورد میکنن
واقعا خیلی زوره
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا،اولش میگفتم مهم نیست و همون طور که تو کنکور تقلب میشه اینجاهم میشه و کسی که درسخونه بازم به هد ...
تازه این فقط بحث تقلبشه😂
تصحیح برگه هم خیلی دل بخواهیه
یه برگه دراومده بود بیرون که مصحح اول 6 داده بود دوم 17. رفته بود واسه سومی 12 داده بود
به یارو 1000 تومن میدن واسه هر برگه معلومه حال نداره و دلش نمیسوزه درست صحیح کنه
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
تازه این فقط بحث تقلبشه😂 تصحیح برگه هم خیلی دل بخواهیه یه برگه دراومده بود بیرون که مصحح اول 6 دا ...
😑😔راست میگی،باز کنکور یه کلید مشخص داره سیستم تصحیح میکنه
خدا میدونه رتبه های امسال چی بشن
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
😑😔راست میگی،باز کنکور یه کلید مشخص داره سیستم تصحیح میکنه خدا میدونه رتبه های امسال چی بشن
من فقط امیدوارم بالای ۱۰ هزار نشم چون خیلی ضایعست حالا رشته و دانشگاه خوب بخوره تو سرم🤦🏻♀️
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
من فقط امیدوارم بالای ۱۰ هزار نشم چون خیلی ضایعست حالا رشته و دانشگاه خوب بخوره تو سرم🤦🏻♀️
رشته تجربی هستی؟
تو یه پیج کنکوری که بهش اطمینان دارم نوشته بود معدل ۱۸ با میانگین درصد۴۰ رتبه حدود ۶ هزار میده
رشته تجربی هستی؟ تو یه پیج کنکوری که بهش اطمینان دارم نوشته بود معدل ۱۸ با میانگین درصد۴۰ رتب ...
نه ریاضیم
ولی نه معدلم ۱۸ میشه و نه میتونم ۴۰ درصد بزنم 🥴
البته اینم خیلی معلوم نیست چون اولین سال این طرحه اصلا قطعی نمیشه نظری داد که چطور میشه
نه ریاضیم ولی نه معدلم ۱۸ میشه و نه میتونم ۴۰ درصد بزنم 🥴 البته اینم خیلی معلوم نیست چون اولین سا ...
این تجربی رو گفته بود
و خب اره،ولی سال ۹۴ تاثیر قطعی ۲۵ درصد بوده،از روی اون میشه یه سری حدس زد بلخره