2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه اش و که یک جا نمیدی  یه چیزی اولش میدی  بقیش را هم طی طول درمانت میدی

من تهرانم جایی میشناسیت اقساطی کار کنه

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
من تهرانم جایی میشناسیت اقساطی کار کنه

من رفتم پیش دکتر درویش پور 

کارش هم عالیه 

یک مقدار از پول را اول دادم 

بقیه اش را طی طول درمان هر بار که میرفتیم ویزیت یه چیزی میدادم 

کلا مدلش همینطوری بود

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
من رفتم پیش دکتر درویش پور  کارش هم عالیه  یک مقدار از پول را اول دادم  بقیه اش را ...

کی انجام دادین 

میشه بگین اول چقد دادی و هر دفعه چقد پرداخت کردی

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
کی انجام دادین  میشه بگین اول چقد دادی و هر دفعه چقد پرداخت کردی

من سه سال پیش انجام دادم 

اون موقع 7 میلیون شد 

3 تا اول دادم بقیش و در طی 2 سال

الان قیمتش و نمیدونم

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
من سه سال پیش انجام دادم  اون موقع 7 میلیون شد  3 تا اول دادم بقیش و در طی 2 سال الان ق ...

ازتون خیلی ممنونم بابت پاسخ گویی مهربانو

دکتر درویش پور کجای تهرانه

عاشقتم😃 پس حداقل یه عکس بهتر میذاشتی از خودت☻

نمیدونم الن من گیرت اوردم یا تو

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 
بد تر از اینها اون کش های الاستیکی که خودمون باید بندازیم سخته. هر دفعه برای خوردن یه تیکه غذا باید ...

عزیزم ی سوال داشتم 

اون کشا رو ک میخوام غذا بخورم و در بیارم باید ی کش دیگ بزارم یا همون قبلیه رو میشه استفاده کرده؟؟؟

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
عزیزم ی سوال داشتم  اون کشا رو ک میخوام غذا بخورم و در بیارم باید ی کش دیگ بزارم یا همون قبلیه ...

دندانپزشک من گفتن هر 48 ساعت تعویض کنم. بستگی به میزان فشاری که دکترتون میخواد اعمال کنه داره و کشسانی اون کشها. در این مورد حتما از دندانپزشکتون بپرسید چون به من گفتن اگه زود عوض کنم به ریشه ها فشار میاد 

دندانپزشک من گفتن هر 48 ساعت تعویض کنم. بستگی به میزان فشاری که دکترتون میخواد اعمال کنه داره و کشسا ...

اهان مرسی عزیزم 

ی سوال دیگ تا چند وقت استفاده کردی از اون کش ها؟

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔