الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هزینه اش و که یک جا نمیدی یه چیزی اولش میدی بقیش را هم طی طول درمانت میدی
من تهرانم جایی میشناسیت اقساطی کار کنه
بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
من رفتم پیش دکتر درویش پور کارش هم عالیه یک مقدار از پول را اول دادم بقیه اش را ...
کی انجام دادین
میشه بگین اول چقد دادی و هر دفعه چقد پرداخت کردی
بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
من سه سال پیش انجام دادم اون موقع 7 میلیون شد 3 تا اول دادم بقیش و در طی 2 سال الان ق ...
ازتون خیلی ممنونم بابت پاسخ گویی مهربانو
دکتر درویش پور کجای تهرانه
عزیزم ی سوال داشتم اون کشا رو ک میخوام غذا بخورم و در بیارم باید ی کش دیگ بزارم یا همون قبلیه ...
دندانپزشک من گفتن هر 48 ساعت تعویض کنم. بستگی به میزان فشاری که دکترتون میخواد اعمال کنه داره و کشسانی اون کشها. در این مورد حتما از دندانپزشکتون بپرسید چون به من گفتن اگه زود عوض کنم به ریشه ها فشار میاد