2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵ درصد

گفتن ۲۵ درصد اما حرفه

مجتمع ما با پارکینگ هود گاز صفحه تکمیل گذاشته ۵۰ تومن ۳ تومن

یکی دیگه بدون پارکینگ و گاز صفحه گذاشته ۲۰۰ تومن ۲ تومن

واحد مام با پارکبنگ بدون هود و گاز و ایفون بهش گفتیم نهایت ۱۵۰ با ۲ تومن کرایه قراره دو روز دیگه جواب بده که قبوله یا نه

آره استرس و دلشوره نمیزاره آدم زندگی کنه  ولی واقعا اگه خدا بخواد همه چی ردیفه  سال دیگه ...

خدا از دهنت بشنوه گرچه بعیده

بغل تابوت من گریه نکن      خودت باعث شدی اینجا بخوابم       نمیتونم تورو بغل بگیرممم         بدوتمومش کن خاکو بریز
شرایط وام اکی باشه خیلی خوبه  بخر اصلا نشین توش اگهبخاطر دوریه راهه

ضامن خواهر ضامن

حالا چند وقته دارم میگم قاط زده میگه ولم کن

بخدا فقط ما خونه نداریم بس ک تیکه انداختن رفته رو مخم 

مامان بابام خیلی خودخواه اصلا براش کسی اهمیت نداره اوندفعه میگفت ان شاءالله خونه دار بشی ب مامانم گفتم ببین چقد بدبخت شدم ک دل این سنگدلم برام سوخته

ما صاحب خونمون رهن اضافه نکرد فقط ۱ تومن گذاشت رو اجاره

بازم خوبه

ما ۴۵ و ماهی ۱و۷۰۰ بودیم

حرف زدیم گفت ۲۰۰تومن و یه مبلغی کرایه

شوهرم گفت ۱۵۰ و ۲ تومن اخرین توانمه

خدا از دهنت بشنوه گرچه بعیده

خونه دار شدن رو همه بعید میدونن

بعد این که میخرن میگن یهویی شد خریدنمون

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

اره واقعا تازه پارسال هم یک ماه جلوتر پول دادیم هر کار جوشکاری اینام داشته باشه شوهرم بی دستمزد برا ...

اخی عزیزم خیلی سخته ان شاءالله عزیزم صاحبخونه بشی😘

کجا هستین

من تهرانم خونم کوچیکه ۵۵ متری امسال صاحب خونه ۱۳۰ تومن اضافه کرد من همه طلاهامو فروختم حتی حلقه ازد ...

اونوقت توی تاپیکی من گفتم خوبه صاحبخونه ها انصاف. اشته باشن ی سری. داشتن منو میخوردن که آره مالشه چراباید بگذره همه چی گرون میشه صاحبخونه هم باید گرون کنه🙄

من نگفتم از مالش بگذره من فقط گفتم انصاف داشته باشن برای. رضای خد ا و برای ثواب با مستاجر راه بیان به اون دنیاهم فکر کنن ولی اووووه چه برخوردی کردن.فکر کنم یاخودشون صاحبخونه بودن یاباباهاشون

خانم ها چرا تو حاشیه شهر خونه نمیخرید  درسته منطقه خوبی نیست اما از مستاجری خیلییییی بهتره&nbs ...

عزیزم تو حاشیه نمی‌تونیم زندگی کنیم شهرهای دیگه رو نمیدونم اما شهر ما برای خودمن واقعا نشدنیه برم حاشیه