2777
2789
خانم ها چرا تو حاشیه شهر خونه نمیخرید  درسته منطقه خوبی نیست اما از مستاجری خیلییییی بهتره&nbs ...

اینقد ب شوهرم میگم بیا وام بگیریم بریم اطراف خونه بخریم اصلا میدیم اجاره 

قبول نمیکنه 

هنوز نگفته ولی من خودم میخوام پاشم اخه مدیر این ساختمون خیلی اذیتمون میکنه 

خونه نوساز هست هرروز یه پولی بابت نمی‌دونم کابینت مدیریت یا خیلی چیزای بی ربط ازمون میگیره ماام اعتراض میکنیم میگیم از صاحب خونه بگیر بهشون بر میخوره صاحب خونه هم گردن نمیگیره لعنت بهشون 

طبقه ۳هستیم چن روزه آسانسوره میزنن تا طبقه ۶و قفل می‌کنند

خدا ازشون نگذره

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم ها چرا تو حاشیه شهر خونه نمیخرید  درسته منطقه خوبی نیست اما از مستاجری خیلییییی بهتره&nbs ...

حاشیه شهر تهران دیگه حداقل یک میلیاردو راحت میخواد 

نقدینگی کمه با این مخارجا پس اندازی نیست

این نیز بگذرد .....
انشاالله بخدا دلم‌ میخواد گریه کنم

آره استرس و دلشوره نمیزاره آدم زندگی کنه 

ولی واقعا اگه خدا بخواد همه چی ردیفه 

سال دیگه این موقع خونه ی خودمونیم با دل خوش 

فکر تمدید نیستیم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

انشالله همه خونه دار بشن

انشاالله ما خونمون در حال ساخته قسطای اون داریم وسایل پکیج و کولر و اینا باید بگیریم خدا به مردامون سلامتی بده واقعا خیلی زحمت میکشن و بازم سرجای خودمونیم

انشاالله ما خونمون در حال ساخته قسطای اون داریم وسایل پکیج و کولر و اینا باید بگیریم خدا به مردامون ...

بله.اتفاقا امروز ب همسرم میگم چرا چندوقته ناراحتی.میگه تو از بیرون خبر نداری.زندگی کردن خیلی سخت شده😔