آقا من ظهری یه هدفون خریدم بعد به فروشنده گفتم همینجا تست کنم گفت نه اوکیه یعنی یجورایی لازمنیست...بعد من گفتم پس خونه بردم مشکلی داشت بیام گفت اررره اگههه مشکلی بود بیاید...آقا خلاصه من اومدم تو نظرات کاربراش گفته بودن بدون شارژ یهو روشن نکنین منم با رعایت اصول ایمنی از جمله مستقیم نزدن به برق و ... و... شارژ کردمش اما بازمنه کامل...اما هدفونه لعنتی موقع پخش اهنگ داغونههه چون یه صدای خش خش رادیو مانندی داره هیچکی تو نظرات آنلاین شاپا اصلا نگفته همچین چیزیو ..تنظیمات صوتی گوشیمم چک کردم مشکل حل نشد...الان برم چجوری بگم کلا عوض کنه؟بگم زدم تو شارژ؟چون یه مدل دیگه داشت دقیقا همین قیمتی بود بین این دوتا مونده بودم ...حالا برم بگم اینو عوض کن با اون؟اصلا چی بگمممم؟پلیزززز🥲
آرام باش عزیز من آرام باش دوباره از سر آب بیرون می آوریم و تلألو آفتاب را می بینیم... :)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.