2777
2789
عنوان

اگه دوست داری تو خونه درامدکسب کنی

9448 بازدید | 321 پست

سلام بچه ها میخوام یه کار اینترنتی کاملا واقعی رو بهتون معرفی کنم ک خودم تو همین جا باهاش آشنا شدم و دوماهه دارم کار می کنم

و واقعا پول میده و سه ساعت بعد تسویه ب حسابت واریز میشه

اینو از اول بگم درامدش زیاد نیست و نهایت ماهی صد و پنجاه هست و مصرف نتش خیلی پایینه

واسه اینکه بتونی خرج نتت رو دربیاری و یا ی چیز کوچیک در حد صد تومن واسه خودت بخریه عااالیه

واسه کسایی ک باباها پول نمیدن و یا شوهراشون پول دستشون نمیده عاالیه،می تونید جمعش کنید و چیزی ک توی ماه بهش نیاز دارید بخرید مثلا می تونید پول ارایشگاه ماهانه تون رو بدید..پول قسط باشگاه و هزار کار دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما شرکت نفیس

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 
نفیس مزخرفه

دقیقاً کلی باید زبون بریزی منت بکشی بیا از من جنس بخر اخرشم فحش بخوری ته جیبتم نگیره 

من نرفتم ابجیم و خواهرشوهرم رفتن منو سرویس کردن چون وقتی واردش میشی باید زیرمجموعه جمع کنی تا سود بدن 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم