2777
2789
عنوان

مشاورم بهم گفت 😭😭

1047 بازدید | 70 پست

گفت وکالت رو نمیتونی دانشگاه خوبی بیاری

ولی رشته مدیریت و روانشناسی رو میتونی دانشگاه خوبی بیاری

ولی من وکالت رو یجور دیگه دوست دارممم😭

ترییم معدلم بعضیاش خوب بود بعضیاش نه. دیگه هم از خانواده هم از مشاور و هم از خودم خجالت میکشممم

دوست دارم خود قبلم باشم                                          شما چطور؟؟ 

منم همینطور👌

افسوس از حال جوانی! شده ام حیران! شده ام فراری! نه خواهی روی! نه خواهی بمانی!کاش کمی عشق نجاتم میداد ازین زندگیه تکراری...ازین بی قراری که با یاده مرگ دگر نرقصم به تنهایی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم زیاد خرج کردی؟

من امسال هم پول واسه کتاب دادم هم آزمون ثبت نام کردم

افسوس از حال جوانی! شده ام حیران! شده ام فراری! نه خواهی روی! نه خواهی بمانی!کاش کمی عشق نجاتم میداد ازین زندگیه تکراری...ازین بی قراری که با یاده مرگ دگر نرقصم به تنهایی.

از پارسال خیلی بیشتر تلاش کردمم.. پارسال حتی مدیریتم نمی اوردم چ برسه روانشناسی و وکالت.. ولی امسال میتونم برم

انسانی هستی؟ 

نه

دانشگاه خوب واسه چیه؟ 

رشته مورد علاقت انتخاب کن .  حتی توی دانشگاه سطح پایینتر

نه رشته ای ک دوست نداری رو در یک دانشگاه خوب 

بعد 4سال تو مدرک میگیری و قراره تو اون زمینه شاغل بشی . حالا هر شهر و هر دانشگاهی مدرک گرفتی مهم نیس

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

آگه خیلی دوستش داشته باشی برای رسیدن بهش هرکاری میکنی پدر دوستم ۶۰ سالشه دوسال پیش بعداز سه چهار سال متوالی درس خوندن وکالت قبول شد دوستم همیشه مگه بابام معلم بود اما عاشق وکالت از بس دوستش داشت آخرش بهش رسید

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

یاد خودم افتادم ک رفتم ازمونای گزینه دو بنویسم مشاور اونجا جلوی مامانم گفت تو یک بی خاصیتی یک مفت خور و جامعه به انگل نیاز نداره اگر عرضه درس خوندن نداری بقیه رو اذیت نکن با اینکه هنوز ازمونی نداده بودم امدم بیرون تو خیابون گریه میکردم 

از پارسال خیلی بیشتر تلاش کردمم.. پارسال حتی مدیریتم نمی اوردم چ برسه روانشناسی و وکالت.. ولی امسال ...

افرین ، امیدوارم امسال برسونی

بابام هم میگه نمیزارم بری ازاد یا پیام نور.. 🤦‍♀️البته خودمم دوست ندا م مدرکش خیلی معتبر نیست.. و دانشگاه آزاد خیلی خوبم شهریهش زیادد