افسوس از حال جوانی! شده ام حیران! شده ام فراری! نه خواهی روی! نه خواهی بمانی!کاش کمی عشق نجاتم میداد ازین زندگیه تکراری...ازین بی قراری که با یاده مرگ دگر نرقصم به تنهایی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من امسال هم پول واسه کتاب دادم هم آزمون ثبت نام کردم
افسوس از حال جوانی! شده ام حیران! شده ام فراری! نه خواهی روی! نه خواهی بمانی!کاش کمی عشق نجاتم میداد ازین زندگیه تکراری...ازین بی قراری که با یاده مرگ دگر نرقصم به تنهایی.
آگه خیلی دوستش داشته باشی برای رسیدن بهش هرکاری میکنی پدر دوستم ۶۰ سالشه دوسال پیش بعداز سه چهار سال متوالی درس خوندن وکالت قبول شد دوستم همیشه مگه بابام معلم بود اما عاشق وکالت از بس دوستش داشت آخرش بهش رسید
شبهایی در زندگیام بود که خیال میکردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد، اما صبح شد..
یاد خودم افتادم ک رفتم ازمونای گزینه دو بنویسم مشاور اونجا جلوی مامانم گفت تو یک بی خاصیتی یک مفت خور و جامعه به انگل نیاز نداره اگر عرضه درس خوندن نداری بقیه رو اذیت نکن با اینکه هنوز ازمونی نداده بودم امدم بیرون تو خیابون گریه میکردم
از پارسال خیلی بیشتر تلاش کردمم.. پارسال حتی مدیریتم نمی اوردم چ برسه روانشناسی و وکالت.. ولی امسال ...
افرین ، امیدوارم امسال برسونی