2777
2789
عنوان

لانه گزینی

1399 بازدید | 17 پست

سلام 

من امروز بیست و یک پریم دل دردو کمردرد دوسه روزه دارم از دیروز بعد از ظهر لکه بینی دارم کمردردم شدیده من قانونی باید دوم پری بشم از روز چهارده اقدام داشتم تا بیست پری بنطرتون لک لانه گزینیه یا پری برام دعاکنین پری نباشه یکساله چشم انتظارم🥺😔

توکلم فقط به خودته خدا جون  میشه برای بارداریم صلوات بفرستین

منم 7ماهه اقدامم.ولی میگن از روزده پری تا 20پریودی یه روز درمیون 

کاربری چهارمم هست دیگه سیم کارت ندارم . درک کنید 😐😂انشالله حاجت روایی همه و سبز شدن همه اقدامیا یه صلوات محمدی پسند بفرست☺️🤩

شما شوهرت ازمایش اسپرم داد یا خودتون مشکلی تنبلی ندارید 

کاربری چهارمم هست دیگه سیم کارت ندارم . درک کنید 😐😂انشالله حاجت روایی همه و سبز شدن همه اقدامیا یه صلوات محمدی پسند بفرست☺️🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 7ماهه اقدامم.ولی میگن از روزده پری تا 20پریودی یه روز درمیون 

من دکترم گفت من پلی کیستیتم چهارده پری هاچ سی جی زدم دکترم خودش معاینه کرد گفت برو اقدام کن تخمک ازاد کردی تا بیست پری هم هرشب انجام بده 

شما شوهرت ازمایش اسپرم داد یا خودتون مشکلی تنبلی ندارید 

شوهرم خیلی کم تحرکش کمه منم تنبلی دارم

من دکترم گفت من پلی کیستیتم چهارده پری هاچ سی جی زدم دکترم خودش معاینه کرد گفت برو اقدام کن تخمک ازا ...

اگه امپول زدی انشالله ک بارداری عزیزم موعدت کی هست ؟ بعد 14روز میشع تست زد 

من چی بگم که شوهرم هیچ مشکلی نداره و خودمم با دارو بهترین فولیکول دارم ولی طبیعی باردار نمیشم

اصلاح سبک کن و پیاده روی خیلیا نتیجه گرفتن منم دارم انجام میدم ببینم خدا چی میخواد

اگه امپول زدی انشالله ک بارداری عزیزم موعدت کی هست ؟ بعد 14روز میشع تست زد 

اره زدم دوم موعدمهاز بی بی چک میترسم و متنفرم

اره زدم دوم موعدمهاز بی بی چک میترسم و متنفرم

انشالله بارداری بزار دوم بزن