2821
2789
عنوان

شما بودین میرفتین؟

242 بازدید | 27 پست

پدرهمسرم باغ دارن بعد الان فصل جمع اوری میوه هست همسرم میره کمکشون و از منم میخواد که برم منم میرم اما از یه چیز ناراحتم هیچکدوم از برادرشوهرام و جاریام نمیان کمک پدرمادرشون ..خواهرشوهرام چند روزی اومدن و رفتن..اما همسرم تا اخرین نفس داره کمک میکنه حالا اینکه همسرم کمک میکنه مهم نیس حرصم میگیره چرا بقیه نمیان که من باید برم.

تا بهشون میگی بیاین میگن کار داریم و مرخصی نمیدن و فلان..انگار شوهر من بیکاره خب این بدبخت هم ساعت ۳کارش تعطیل میشه بعد یه راست میره روستا کمک باباش..

تو نیکی میکن و در دجله انداز 

همسرت پسر خوبی برای خانوادشه خدا حفظش کنه 

شما هم اگه شرایطش رو داری برو اگه نداری نرو

مستی ام درد منو دیگه دوا نمیکنه ، غم با من زاده شده منو رها نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ميتوني بري ميتوني نري مختاري 

اما اگه رفتن همسرت به شما ضرر نميزنه بره كار به بقيه نداشته باش چون شوهر شمام ميتونه نره زورش نكردن كه بكننم ميتونه مثل بقيه در بره راهشو بلده اما نميخاد در بره و بخودش مربوطه 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
تو نیکی میکن و در دجله انداز  همسرت پسر خوبی برای خانوادشه خدا حفظش کنه  شما هم اگه شرای ...

نه اسی نباید بره

شوهرش پدر و مادرشن درسته مختاره هرکاری کنه

ولی اسی نباید بره سنگین رنگین بشینه تو خونه اش مثل بقیه جاریا

تعلیق شدم باز اومدم
خوب توهم برو کلی میوه بیار،برو بفروش

وا این که کار ضایعیه بخوام بیارم بفروشم..البته همسرم گفت دستمزدمو میگیرم..ولی خدایی یه باغ خیلی بزرگه پدرشوهرم هم پیره زیاد نمیتونه کار کنه همسرم دست تنهاست..خدا برادرشوهرامو خیر نده نمیان کمک اخرشم توقع. دارن

چه اشکالی داره ،اگه شما هم به بقیه نگاه کنین که هیچکس نباید بره کمکشون ،من خیلی کار باغ و میوه چینی دوست دارم ،برو اسی ،من پدر همسرم باغ میوه داره ،اون موقع که بچه نداشتم و یا یه دونه داشتم میرفتم ،الان بخدا نمیتونم وگرنه کار لذت بخشیه ،

نه اسی نباید بره شوهرش پدر و مادرشن درسته مختاره هرکاری کنه ولی اسی نباید بره سنگین رنگین بشینه تو ...

منم گفتم خودش اگه دوست داره بره دیگه 

مستی ام درد منو دیگه دوا نمیکنه ، غم با من زاده شده منو رها نمیکنه
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز