2777
2789
عنوان

ابروریزی جلوی خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 88 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه بار با جوراب رو سرامیک صدای بد داد اونم جلوی تازه عروس فامیل 🤣

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

حالا بعدا دیدیشون بهشون بگو اون روز شلوارت پاره شد. الان بگی فکر میکنن داری ماست مالی میکنی. چیزیه که‌گذشته تو که نمیتونی به تک تک مهمونا زنگ بزنی اینو بگی یا اگرم به مادرشوهرت بگی اونکه نمیره به پدرت شوهرت بگه فلانی صدای شلوارش بوده. 

اصلا بهش فکر ن‌ن. هر وقت دی یشون یه جوری بحث رو بهشون به اون روز و بگو شلوارت بوده اونجایی نی بپرسی بقیه فکر کردن چی بوده؟ شاید بنده های خدا متوجه شده باشن یا اصلا دیگه به روی خودشون نیاورده باشن

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
نه بابا بدتره ..دیگه اصلا حرفشم نزنه

هیچی نگم خودمو به بیخیالی بزنم ؟اخه مامانم میگه تا اخر عمر فکر میکنن کار بدی کردی هیچکس فکر نمیکنه شلوار بوده .وااای پدر شوهرم 😭😭

وای حالم بده خیلی چجوری خودمو اروم کنم

ببین ماله من خیلی بدتر از ماله تو بود ولی ب خودم گفتم حالا ک کاری نباید میشد، شده نمیتونم خودمو بکشم ک 

من زیاد میبخشم اما اعتماد فقط یبار میکنم... پس حواست باشه اعتمادم از دس ندی 
میراث موند یعنی چی ؟ متوجه نشدم

ببین یه اصطلاح  تو شهر ما یعنی صاحب اون وسیله بمیره 🤣🤣

من دیروز واقعا از عصبانیت بهم فشار اومده بود 

برای همین نفهمیدم چی گفتم 

الان که فکر میکنم میخوام بمیرم 

از این میترسم مادرشوهرم به بقیه بگه این یه ذره آبرو هم برام نمونه در موردم فکر بد بکنن 

چون تازه ازدواج کردیم هنوز به اخلاق من آشنا نیستن

چندسال بعد  این عروس عروس نمیشه اگر همون سال که تو جمع صدا داد به روش میزدیم اینجوری نمیکرد 😁 ...

خخخخ

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

هیچی نگم خودمو به بیخیالی بزنم ؟اخه مامانم میگه تا اخر عمر فکر میکنن کار بدی کردی هیچکس فکر نمیکنه ش ...

بی خیال .منم چند سال پیش واژنم پیش مادر شوهر و خواهر شوهرم صدا داد.( نمی‌دونم از چی بود بعدا مشکل حل شد )  تا چند ماه غصه خوردم که نکنه فکر دیگه کرده باشن