2777
2789
عنوان

بعد زایماناتون چجوری وزن کم کردین

3350 بازدید | 73 پست

من دیروز ۴۰ روزم بود زاییدم ک وا زایمان نکنم گردنم خورد جیگرم سوخت رو زایمانم طبیعی زاییدم خیلی زجر کشیدم چون با سوزن فشار تو ۴۱هفته ب زور بچه رو در آوردن بعدش روحیه م بهم ریخت ۱۰ روز گذشت هی گفتن کم میکنی ۲۰ روز الان دگ دیروز ۴۰ روزم بود هیچ جمع نشدم مانتوهای قبل بارداریم تو دستم نمیره ای خدااااا ۹۵کیلو شدم🤮😪 ی راه حل بگین بهم خبر مرگم کسی نیس بچه نگه داره باشگاه نمیتونم برم رژیم غذایی دکتر هم ی غذاهایی میگ گاهی اوقات میبینی اون چیزا تو خونه نیس اوووف حالا ک خدا ناخواسته ب من نی نی داد و من ایقد بشکه شدم آن شاالله ب حق علی همه زنا حامله شن بزاهن قده بشکه شن😂😶 هرصب از خواب پا میشم هی فحش میدم ب خودم

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نتونستم کم کنم 

اما فامیلا پوست استخوان شدن شکم تخت . سز بودیم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

وزن کم نکردم خخخخ

پ چیشدی الان چن کیلویی

کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم

خود به خود کم‌ شد 😐💔 

البته من کمبود وزن دارم کلا تو بارداری تا ۶۰ رسیدم 

پسرم یک سال و نیمه ( تا یک‌سالگی شیر خودم خورد بعدش شیر خشک ) 

الان ۴۵ کیلو ام 😐 بعد زایمان شدم ۳۸ 😑

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

اسی داخل اون تاپیک هم بودی با برنامه غدایی من گداشتم تاپیک اولم دو هفته پیش برو فقط امتحانی ببین چی میشی 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

شما زیادی وزن اضافه کرده بودی توبارداری یکی از دلایل زایمان سختت هم همینه 

وزن معقول بالابره پنج شش کیلوش همون موقع کم میشه پنج شش کیلو باقیمونده هم توشیردهی میریزه باید رژیم بگیری عزیزم فعلا باشگاه با این وزن فقط زانوهات رو داغون میکنه ده پونزده کیلو کم کن بعد برو باشگاه تا غذاتو کنترل نکنی وزنت پایین نمیاد 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
اصلا نتونستم کم کنم  اما فامیلا پوست استخوان شدن شکم تخت . سز بودیم

منم اطرافم همه تا ۵ ماهگی نی نی هاشون شدن باربی لاغر تر قبل بارداری اون وقت منم شدم تانک آماده پوکیدن همه هم بچه هاشون شیرخشکی 

من خودم بعد زایمانم سریع شکم بند بستم کلی شکم وپهلوهام جمع شد الان هوا گرمه شکم بند ببند عرق میکنی و کلی چربی سوزی میشه پلاستیک بپیچ دور شکم پهلو ران بازو هرجایی زیاد چاقه اب میشه  

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
شما زیادی وزن اضافه کرده بودی توبارداری یکی از دلایل زایمان سختت هم همینه  وزن معقول بالابره پ ...

شیرخودم ک نمیخوره ارررره بابا صد و هفت کیلو شده بودم بعد زایمانم دو سه روز پیش وزن کردم ۹۵ بودم ولی دگ بقیه ش باید با رژیم باشه ک من با شرایط روحی گوهم انگیزه نداررررم

تو بارداری چاق نشدم الانم خیلی لاغرم ۴ ماهه زایمان کردم

چی کردی ک چاق نشدی من سی و خورده کیلو رف روم ای تف تو بختم الان فقط ۱۲ کیلو آب شده هنوز ۲۰ تاش مونده

شیرخودم ک نمیخوره ارررره بابا صد و هفت کیلو شده بودم بعد زایمانم دو سه روز پیش وزن کردم ۹۵ بودم ولی ...

فکر کنم حدود سی تا سی و پنج کیلو ظرف نه ماه وزن اضافه کردی خوب خواهر من اینا رو فقط با رژیم باید کم کنی 

اصلا ده کیلو الی دوازده کیلو باید اضافه میکردی اونم تا الان رفته بود خودش من ده کیلو اضافه کردم دکترم داشت میگشتم !!!!عجیبه دکترت غر نزده 

اشتهات هار شده باید حتما تربیتش کنی والی روهمین وزن میمونی 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
من خودم بعد زایمانم سریع شکم بند بستم کلی شکم وپهلوهام جمع شد الان هوا گرمه شکم بند ببند عرق میکنی و ...

الان تاثیر داره چون ۴۰ روز گذشته