2777
2789
عنوان

اونایی که با یه بچه جداشدن؟؟؟؟

120 بازدید | 7 پست

ازدواج دوباره کردین؟بچتون پیش خودتون هست؟شوهرتون هم بچه داره یا نه؟

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

دوستام 

نه بچه رو دادن به شوهراشون .

بعد اینکه ازدواج کردن (با پسر مجرد بدون سابقه ازدواج )   شوهراشون بچه ها رو اوردن گفتن  بیا نگه دار .

تا این حد مردا عوضی ان  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خواهرم بای بچه جدا شده پیش خودشه قراره بزودی بای مردی که اونم ی دختر هم سنو سال دختر خواهرم داره ازدواج کنن دعاکنید خوشبخت بشن هر ۴تاشون امیدوارم و برای همه که تواین شرایطن ی زندگی خوب و پر از ارامش ارزومندم 

کو ؟!  کجاست !؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستام  نه بچه رو دادن به شوهراشون . بعد اینکه ازدواج کردن (با پسر مجرد بدون سابقه ازدواج ...

خوب بعد نگه داشتن،الان پیش مامانشون هستن؟

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
خوب بعد نگه داشتن،الان پیش مامانشون هستن؟

نه. مادراشون قبول نکردن. مادراشون میکنن شوهرامون اشغالن . خدای ناکرده اتفاقی برای بچه بیفته  ول کنمون نخواهند بود .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خواهرم بای بچه جدا شده پیش خودشه قراره بزودی بای مردی که اونم ی دختر هم سنو سال دختر خواهرم داره ازد ...

خوبه،ولی واقعا سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن،من میگم اگه پسر باشه بهتره باز،چون زیاد باهاش سروکار نداری،اذیت بشی

نه. مادراشون قبول نکردن. مادراشون میکنن شوهرامون اشغالن . خدای ناکرده اتفاقی برای بچه بیفته  ول ...

طعلی بچه ها،من دخترمو خیلی دوست دارم،از طرفی هم از تنهایی واقعا خسته شدم،نمیدونم میتونم دوتا شون رو باهم داشته باشم یا نه

خوبه،ولی واقعا سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن،من میگم اگه پسر باشه بهتره باز،چون زیاد باهاش سروکار ن ...

نه ی دختر و ی پسر ناتنی خوب نیستن خیلی مشکلات و خطرات زیادی تحدید میکنه اون دختر بچه رو 

کو ؟!  کجاست !؟