یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من بژ تیره.البته خیلی هم تیره نیست خوبه 4 ساله استفاده می کنم ولی الان احساس میکنم پوستم خیلی خشک شده.میخوام دیگه زیاد استفادش نکنم. اگه پوستت چربه واقعا برای رفع چربی خوبه.پوشانندگیش هم عالیه
سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
رنگ روشنش هم تقریبا تُن برنز داره و رنگ تیره اش کاملا برنز نیست. اگه بهت رنگ های مایل به تیره نمیاد نخر.
از لحاظ کیفیت عالیه، مخصوصا برای پوستهای چرب و مستعد جوش و ...
از لحاظ پوشش دهی معمولیه و پوشش دهی بالایی نداره
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !