2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پوستم گندمیه روشنه همیشه شماره یک یا دو کرم پودرا رو میزنم ولی خیلیم روشن نیستم شماره یک بعضی کرما خیلی سفیدم میکنه
جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
من بژ تیره.البته خیلی هم تیره نیست خوبه 4 ساله استفاده می کنم ولی الان احساس میکنم پوستم خیلی خشک شده.میخوام دیگه زیاد استفادش نکنم. اگه پوستت چربه واقعا برای رفع چربی خوبه.پوشانندگیش هم عالیه
سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
رنگ روشنش هم تقریبا تُن برنز داره و رنگ تیره اش کاملا برنز نیست. اگه بهت رنگ های مایل به تیره نمیاد نخر.

از لحاظ کیفیت عالیه، مخصوصا برای پوستهای چرب و مستعد جوش و ...

از لحاظ پوشش دهی معمولیه و پوشش دهی بالایی نداره
‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
من تیره استفاده میکردم با اینکه پوستم تیره هم نیست ولی تیرشم تیره نیست همونطور که روشنش روشن نیست
من هر روز بیش از پیش به این راز پی میبرم که تو خلق شده ای برای من تا زیباترین زندگی را برایم بسازی. دوستت دارم