2777
2789

من تنبلی دارم فولیکولام ریزن . ولی هر ماه پریود میشم نهایت 3.4روز عقب بزنم یا سر خود ماه بشم . ماه قبل تخک هویج خوردم نمیدونم مال همون بود یا ن این ماه . سه روز زودتر پریود شدم ک هیییچ سابقه نداشت جلوتر بشم . تخم هویجم 4روز اول پری استفاده کردم . الان روز 8پریودیمه شروع کردم پیاده روی و دمنوش زنجبیل و دارچین استفاده کردن . و با روغن سیاهدانه تا روز 13 پری زیر شکمم ماساژ بدم ببینم چی میشه . بازم از روز 1تا 4پری تخم هویج استفاده کردم . قند و شکر و فست فودم حذف کردم . تقریبا♥️حالا میخوام ببینم شما تنبلی داشتین و باردار شدین چیکار کردین . اگه اصلاح سبک انجام دادین چه مدت بود ♥️

کاربری چهارمم هست دیگه سیم کارت ندارم . درک کنید 😐😂انشالله حاجت روایی همه و سبز شدن همه اقدامیا یه صلوات محمدی پسند بفرست☺️🤩

تا حالا هیچ کدوم ازینایی که گفتیو نشنیدم😑😑 من با قرص حامله شدم

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تنبلی داشتم با قرص لتروزل و عسل وسیاه دونه باردار شدم

عسل و سیاهدانه چ موقع میخوردی و تا کی میخوردی ؟ چه مدت استفاده کردی و باردار شدی

کاربری چهارمم هست دیگه سیم کارت ندارم . درک کنید 😐😂انشالله حاجت روایی همه و سبز شدن همه اقدامیا یه صلوات محمدی پسند بفرست☺️🤩

من خودم سر جفت بارداری هام ورزش کردم 

مخصوصا سر بارداری دومم یک ماه بود ورزش رو شروع کردم همونجوری که گفتم جوری ورزش میکردم قلبم به تپش میوفتاد تقریبا روزی بالای ۵۰۰کالری میسوزوندم باورزش

شرشر عرق میریختم باخواست خداهمون ماه باردار شدم

ورزش پیاده روی جوری ورزش کن که قلبت به تپش بیفته از ۱۰۰تا دارو و دمنوش بهتره 

دارم پیاده روی میکنم روزی نیم ساعت ببینم خدا چی میخواد 

من خودم سر جفت بارداری هام ورزش کردم  مخصوصا سر بارداری دومم یک ماه بود ورزش رو شروع کردم همون ...

خیلی ام عااالی🤩🤩🤩منم پس همینطور پیاده روی میکنم تا خیس عرق بشم . چ ورزشی بیشتر ادم عرق میکنه بنظرت

تا حالا هیچ کدوم ازینایی که گفتیو نشنیدم😑😑 من با قرص حامله شدم

چ قرصایی مصرف کردی و چندماه استفاده کردی ک باردار شدی

هرچی بهترینه برات همون بشه عزیزم

ممنون‌ فدات ♥️

چ قرصایی مصرف کردی و چندماه استفاده کردی ک باردار شدی

5تا دونه لتروزل همون ماه اول باردار شدم

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

خیلی ام عااالی🤩🤩🤩منم پس همینطور پیاده روی میکنم تا خیس عرق بشم . چ ورزشی بیشتر ادم عرق میکنه بنظر ...

من توخونه ورزش چربی سوزی انجام میدادم طناب میزدم

چون یخورده شکم و پهلو داشتم از اینترنت ورزش هایی میدیدم که به درد اب کردن شکم و پهلو بخوره