2777
2789
عنوان

چرا بعضی از دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 118 پست

بچه ها فک کنم منظور اسی رو بد برداشت کردین فقط داره درباره دخترایی حرف میزنه که بخاطر پایبند کردنه پسر تو رابطه باهاش رابطه برقرارمیکنه نه همه دخترا

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
نمیدونم کلااینجاخیانت باشه میان زنهاروفحش میدن دوستی وسکس باشه دخترهابرای بدنشون ارزش قائل نیستن!نمی ...

اونی که خیانت کرده مقصره چه پسر باشه چه دختر .

عزیزم من دارم می گم هر کسی که گفت عاشقتم دوست دارم خودتونو در اختیارش قرار ندین و برای خودتون ارزش قائل باشین .

گلم کی دخترا رو مقصر دونستم ؟ 

قبول کن پسرای جامعه اکثرا لاشی شدن چرا ما دخترا کاری کنیم که از لحاظ روحی و جسمی و ... آسیب ببینیم .

ابدا طرفدار مردا نیستم

در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا زمانی که اون دختر کوچولو خوشحاله که هیچ مشکلی نیست درست وقتی ناراحت کننده می شه که پسره بازیش می ...

برام مهم نیست 

اون پسرا رو هم جوابشونو خدا بده 

به من چ من تو خونه تو گرما دارم هلاک میشم زیر کولرم اونوقت اون دختره امشب برنامه میچینه مگه اون ب فکر من هست که من باشم همون پسر بزن در رو میشه شوهر و پدر یکی اونموقع میخوای چیکار کنی

زندگیمون ازوقتی سیاه شدکه بجای پرداختن ب عیب وایرادای خودمون به اسم دین ومذهب سرمونوکردیم توزندگی بقیه واسم مقدسم براش انتخاب کردیم نتیجه شدنفرت مردم ازدین!بابادینی که توش اماماش هرکدوم کلی زن داشتن نمیتونه به من بگه نیازجنسیتوکنترل کن تاوقتش!!!!!

اوهوم اتفاقادوستمم مشهده فکرمیکنم آدمهای مشهدبرخلاف ظاهرشون مقیدباشن لااقل دوستای من که زندگی آزادی ...

من استاد حقوقم که مشهدی نیستن می گن کلا مرد های مشهدی از همه جا غیرتی ترن و پرونده های خانواده ای که برامون می یاد واقعا می بینی سخت گیری های عجیبی دارن که من این و هیچ جای ایران ندیدم 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

با خدا باش پادشاهی کن بی خدا باش هرچه خواهی کن کسی که به دین پایبند باشه هیچوقت ضرر نمیکنه و بالعک ...

کاری با مسئله دینیش ندارم عزیزم 

من با شوهرم دو سال دوست بودم و اولین رابطه جنسیم  تو دوران دوستیمون بود اینکه هر کی از راه برسه ...

خب دیگه بعضیا کلا حرف منو اشتباه متوجه شدن عزیزم 

من دارم میگم اینکه کسی با رابطه جنسی بخواد یکیو نگه داره نمیشه .

همسر شما قطعا بهتون علاقه داشتن که باهاتون ازدواج کردن درسته؟ 

مگه به خاطر اون رابطه ای که داشتین بوده ؟ صد درصد نه

اوکی ولی ماهاکه تومشهدیم می‌بینیم همچین خبری نیس مشهدفقط ظاهرش مدهبیه

اگه آمار هم ببینین بیش ترین میزان رآی و از مشهد و بیرجند همیشه اصول گراها می یارن 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

خرمذهبی  اینجازیاده قبول دارم ولی بقیه مردم پارتی های شبانه ومشروب و....آزاده

آره منم نگفتم نیست اصلا محاله نباشه ولی نسبت و جاهای دیگه کم ترن

من کاملا مفهوم حرفمو میفهمم . این شمایی ک داری واسه همه یه نسخه میپیچی . ب من چه به تو چه به ما چه . ...

چه نسخه ای پیچیدم عزیزم ؟ 

ممکنه متن تاپیکمو بخونی ؟ 

اینکه بگم هر کسی از راه رسید آدم باهاش رابطه داشته باشه لازمه به دست آوردنش نیست چه ربطی به حرفایی که شما می زنین داره . 

اومدم چاقو گذاشتم پشت گردن کسی که این کارو بکن یا این کارو نکن ؟ 

قرار نیست هر کسی از راه رسید این اتفاق بیوفته ولی این یه نیازه دوطرفه ست  که بعد از شناخت مناسب ...

در صورتی بازنده نیست که سنجیده عمل کرده باشه 

منم تو متن تاپیک قید کردم که منظورم با اونایی که هر کسی از راه رسید خودشونو در اختیارش می ذارن

در این صورته که دختر آسیب میبینه چون دختر احساسی تره

به نظرم اگه یه دختری آمادگی رابطه رو نداره و فقط برای موندن پسر این کارو میکنه برای خودش ارزش قائل ن ...

ببین قسمت اول پستت قشنگ حرف دل من بود .

ولی خب متاسفانه بعضیا بدون اینه متن تاپیک رو بخونن می ریزن سر آدم