2777
2789
عنوان

خیلی بی انگیزم بچها راحیل بدین

152 بازدید | 14 پست

نه حوصله تمیز کردن خونه رو دارم 

نه ب بچه طفلی ۳ سالشه میرسم 

نه بخودم  میرسم 

شبا با غصه ی زیاد میخابم

هیچ دوستی ندارم راهنمایی کنه هیییییییچی

مادرم سرش ب زندگیشه اصلا بگم شاید ماهی ی بار ببینیم همو

خیلی دلم گرفته

ازونطرفم ی خونواده شوهر خیلی بد دارم  ک دشمن خونی هستند نمیشه باهاشون رفت آمد کرد بدتر افسرده نزن میکنن بسکه تو قرو فر هستن

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین که بچه مریض نداری خداروشکر  زندگی بیشتریا همین روزمرگیاست برو پارک پیاده روی کلاسی چیزی و ...

جدی توام اینجوری میشی

من خیلی احساس تنهایی میکنم باینکه ۲ تا داداش و ۳ خواهر دارم  ولی اصلا پشت هم نیستیم حسودن و...

بچه‌ات کلاس ورزشی بنویس موقع ورزش معمولا مادرها بیرون دور هم میشینن حرف میزنن هم بچت حالش خوب با ورزش هم خودت با مادرها حرف میزنی روحیت عوض میشه انگیزه کلی کار میگیری برای قدم اول این کار رو انجام بده

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
بچه‌ات کلاس ورزشی بنویس موقع ورزش معمولا مادرها بیرون دور هم میشینن حرف میزنن هم بچت حالش خوب با ورز ...

میدونی خانما دورهم همش غیبت میکنن من ازین کارشون خوشم نمیاد.دخرم ۳ سالشه چه ورزشی براش خوبه ؟

میدونی خانما دورهم همش غیبت میکنن من ازین کارشون خوشم نمیاد.دخرم ۳ سالشه چه ورزشی براش خوبه ؟

نه بابا غیبت نمیکنن اکثرا من قبل بارداری میرفتم در مورد غذا های جدید و دستورش حرف میزدیم یا بعضی مامان ها انقدر فعال بودن آدم انگیزه میگرفت ازشون .

به طور حرفه ای جایی ننویس چون سنی نداره فقط برای تابستون فعلا برو سر بزن ببین چی دارن من دخترم یه کلاس بود کلاس بازی با بچه ها بازی میکردن فقط بعد وسط بازی مثلا چندتا چیز ام یاد میدادن مثل اینکه وارد اتاق میشی در بزنید سلام کنید جایی میرید بابا میاد خسته نباشید بگین . 

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
نه بابا غیبت نمیکنن اکثرا من قبل بارداری میرفتم در مورد غذا های جدید و دستورش حرف میزدیم یا بعضی مام ...

حتما میبرمش.من الان حامل م خب .وقتی ک حامله نبودمم همین گوه بودم  اینقدر درگیر  حرفای خونواده شوهر بودم طفلی بچم شوهرم جوونیمو تباه کردم. دیروز رفتیم دکتر با دخترم دیدم ای وااای الان س ساله  هست دخترم جز پارک دم در خونمون دیگ دخترم پارک دیگه ای ندیده باور میکنی 😭😭😭 

طفلی دخترم 

یا برای خونم خب  الان نزدیک ب دوماه فقط قفلم روی آشپزخونه  ک تمیز کنم اساسی برای زایمان اما هیچ انگیزه ای ندارم