2777
2789
عنوان

شما بگید چیکار کنم؟!

185 بازدید | 18 پست

چند روز پیش داخل یه مهمونی خانوادگی بودیم، متوجه شدم شوهرم به یک نفر که دختر پسرخاله‌م باشه داره خیره نگاه می‌کنه و برگشتم دیدم اونم داره نگاهش می‌کنه.

خلاصه من سریعا گفتم پاشو بریم و کل راه داشتم گریه میکردم. رسیدم خونه کلی با شوهرم بحث کردم و این بحث تا چند روز ادامه داشت و شوهرم هربار میخواست ثابت کنه که اینکارو نکرده.

اینو بگم ما خیلی خیلی عاشق هم بودیم و با همه مشکلات با هم ازدواج کردیم و شوهرم همیشه سعی میکنم و میکرد که بهم محبت کنه و عشقشو خیلی جاها بمن ثابت کرد.

حالا بعد چند روز من با چیزایی که مطرح کردم یجورایی مطمئن شدم که این اتفاق افتاده و دقیقا داشتن چشم تو چشم هم مدام نگاه میکردن. خیلی این اتفاق واسم سخت و سنگینه، بنظرتون چیکار کنم؟ کسی تابحال به چنین موضوعی برخورده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نمیشه که تا اخر عمر حواست بهش باشه یا یکی یکی بخوای با بقیه قطع رابطه کنی شوهرت خودش باید چشم پاک باشه با گریه نه‌ ولی منطقی صحبت کن بگو خوشت نمیاد ب کسی خیره بشه و نگا کنه محکم حرفتو بزن

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
عزیزم نمیشه که تا اخر عمر حواست بهش باشه یا یکی یکی بخوای با بقیه قطع رابطه کنی شوهرت خودش باید چشم ...

نمیدونم شاید از نظر خیلیا همچین چیزی مزخرف باشه ولی من یه حس خیلی بدی از اون نگاه دو طرفه‌ گرفتم و اینکه نگاه کردم به دختره، دیدم داره با یه لبخند موزیانه‌ای نگاه‌ میکنه