2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میگید نترس دوباره گرون میشه !!؟؟

یعنی چی اخه !؟

فقط به فکر خودتونید و یه قرون دوهزار خودتون

اونی که ترسناکه گرونیه ... آرزوی شما ترسناکه

اصلا به فکر مملکت و مردم نیستید فقط جیب خودتونو میبینید

بجای این که ارزو کنید ببشتر ارزون شه میگید نترس گرون میشه باز !؟

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
2700خریدم 160میلیون شوهرم همه ی سرمایش بود خیلی ناراحتم 

عزیزم طلا باید بلند مدت بهش نگاه کنی اگه نیاز نداری نفروش من خودم کلی طلا خریدم وقتی ۱۳۰۰ بود همه میگفتن تو دیوانه ای رفتی با این قیمت خریدی 

اما وقتی طلا شد گرمی ۲/۹۰۰فروختم کلی سود کزدم در عرض یک سال

با این توصیف بیش تر باید بترسه😐

بخدا راست میگم حالا طلا ک۶ هیچی من تحلیل های اقتصاد دانهای داخلی رو هم گوش میدن از فروپاشی اقتصادی صحبت میکنن قرار۶ کالاهای اساسی هم نایاب بشه عزیزم قحطی در راهه بعضی از اقتصاد دانها میگن‌مواد غذایی ذخیره کنید

طلا همیشه ضرر هست فقط برای این خوبه که استفاده ازش کنی

طلا همیشه ضرره؟ اولین باره میشنوم

طلا در کوتاه مدت احتمالش هست که ضرر باشه ولی در بلند مدت همیشه سود داره

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
چرا میگید نترس دوباره گرون میشه !!؟؟ یعنی چی اخه !؟ فقط به فکر خودتونید و یه قرون دوهزار خودتون ا ...

عزیزم شما هم مشکل انعقاد خون داشتی؟ همون فاکتور ۵؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
2700خریدم 160میلیون شوهرم همه ی سرمایش بود خیلی ناراحتم  

طلا برا سرمایه گذاری گزینه ی خوبی نیست.یا باید دست دو بخری یا اینکه انقد نگه داری تا حداقل چهارصد گرون بشه تا با کم کردن کارمزد و...به اصل پولت برسی

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...