2777
2789
عنوان

راهنمایی برای ...

97 بازدید | 20 پست

سلام دوستان گلم ....اول از همه به بیو بدم خانمم ۳۵ساله .دیپلم کاردانش حسابداری ...‌.

چند وقته به سرم زده ادامه تحصیل بدم ....به مامایی علاقه دارم و همون حسابداری 

به نظرتون با توجه به سن و سالم و مدت زمان تحصیل کدوم رو بخونم ؟؟؟؟

راه سوم هم بیخیال بشم و خانه داری رو ادامه بدم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تطبیق دیپلم میخوره واحد های که نخوندم پاس میکنم 

اوه پس پاس میکنید واحدارو و بعد تااازه مواجه میشید با کتابای ورژن جدید دبیرستان...و کنکور میدید.. نشدنی نیست ولی خیلی سخت ممکنه باشه، جز اینک اراده خیلی قوی داشته باشید

اوه پس پاس میکنید واحدارو و بعد تااازه مواجه میشید با کتابای ورژن جدید دبیرستان...و کنکور میدید.. نش ...

علاقه ی زیادی دارم ....از اول ازدواج به همسرم میگفتم یه روزی ادامه تحصیل میدم حالا ببین ....بالاخره راضی شده .....درسته دیره ولی بهتر از اینه حسرتش به دلم بمونه 

دختر برادرم علوم تجربی خونده پارسال ۸۰۰۰شد وایساد امسال دوباره کنکور بده ....به نظرم بتونه کمکم کنه تو درسا....

علاقه ی زیادی دارم ....از اول ازدواج به همسرم میگفتم یه روزی ادامه تحصیل میدم حالا ببین ....بالاخره ...

پس اگ اینطوره حتما استارت بزنید.تابستون اگر امکانش باشه فرصت خوبیه واحدای زیست شناسیو پاس کنید

پس اگ اینطوره حتما استارت بزنید.تابستون اگر امکانش باشه فرصت خوبیه واحدای زیست شناسیو پاس کنید

امروز زنگ زدم دبیرستان گفتن تیرماه ثبت نام داریم .....

انشالله فردا برم آموزش و پرورش برای تطبیق ...

به امید خدا شروع میکنم

هر رشته ای بازار کار داره و فقط به تلاش خود آدم بستگی داره...البته پارتی بازیم هست خب..یکیو داشته با ...

درسته من خودم با دیپلم کاردانش ۷سال تو کلینیک کار کردم ......ترک اعتیاد که همش ثبت دارو ...انبار دارو و....داشت 

ممنون گلم

عزیزم بنظر من تو حسابداری دستت بازتره نسبت به مامایی، یکم سخت هست ولی اگر بتونی مثلا توی آزمون جامع قبول بشی یا بشی حسابدار رسمی یا کارشناس دادگستری نونت تو روغنه...هر کدوم ازین مدارکو بتونی بگیری توش پوله فقط یه مهرو امضا میکنی پولتو میگیری...البته مدرک دکترا و سابقه کاری میخواد.میتونی سرچ کنی و بخونی من خیلی سردرنمیارم